Master of Arts i Esbjerg i Danmark

Topp MAs i Esbjerg i Danmark 2018

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Danmark, offisielt Kongeriket Danmark, er en suveren stat i Nord-Europa, som ligger sørvest for Sverige, sør for Norge, og grenser i sør av Tyskland.

Esbjerg byen er på vestkysten av halvøya Jylland, Danmark. Det er over 70 000 innbyggere og er den femte største byen i landet. Esbjerg er hjem til campus grener av flere universiteter sjef av disse var det Syddansk Universitet.

MAs i Esbjerg i Danmark

Les mer

Master Of Arts I Maritim Arkeologi

University of Southern Denmark
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Danmark Esbjerg

Den nye praktisk program i Maritime arkeologi er beregnet for studenter som er interessert i en profesjonell karriere i maritim arkeologi ... [+]

Den nye praktisk program i Maritime arkeologi er beregnet for studenter som er interessert i en profesjonell karriere i maritim arkeologi og kulturminneforvaltningen. Basert i Esbjerg på den danske kysten av Nordsjøen, er programmet internasjonalt orientert og all undervisning er på engelsk.En to-årig masterstudiumDet toårige masterprogrammet ble opprettet med arbeidsevne i tankene. Vårt mål er ikke bare å gi en utdanning i maritim arkeologi, men for å forberede deg på en karriere innen dette feltet. Kurset er strukturert rundt ferdigheter som er nødvendige innen kulturminneforvaltningen, rådgivning og arkeologiske oppdrag, men også nytte studenter som ønsker å følge en mer tradisjonell forskning orientert karrierevei.Kommersiell dykker treningVed Syddansk Universitet studenter har mulighet til å få en internasjonalt anerkjent kommersiell dykking kvalifisering til meget lav pris. Som en godkjent kommersielle dykkerskole, kan masterstudium utstede den danske “SCUBA erhvervsdykker” sertifikat (tilsvarende HMS SCUBA).Interessert?Som utdanning er gratis i Danmark, er den maritime arkeologi mestere selvsagt gratis for studenter fra EU / EØS-landene. Kun studenter fra land utenfor EU / EØS belastes en årlig skolepenger.Dette programmet tilbys på engelsk.... [-]


Master I Internasjonal Turisme Og Fritid Ledelse

University of Southern Denmark
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Danmark Esbjerg

[+]

Inntakskrav

Bachelor of Art (BA) i Business, språk og kultur (International Tourism and Leisure Management) har rett til å bli tatt opp. Studenter med andre tilsvarende studieprogrammer vil være kvalifisert for opptak etter en vurdering fra Study styret.

[-]