Master of Arts i København i Danmark

Topp MAs i København i Danmark 2017

Master

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Danmark 's høyere utdanning legger vekt på et teknisk høyere utdanning gjennom universitetet læring. De fleste av de danske universitetene tilbyr også kvalitet internasjonale studenter kultur på grunn av sin avslappede skandinavisk holdning.

Beliggende på østkysten av Sjælland, strekker seg over deler av Amager er København byen. Dette er hovedstaden i Danmark med en befolkning på over 1 million innbyggere. Den har en rekke private og offentlige universiteter.

MAs i København i Danmark

Les mer

Ma I Antropologi Av Utdanning Og Globalisering

Aarhus University
Campus Heltidsstudier 2 år September 2017 Danmark København Aarhus + 1 fler

Utdanning, læring og kunnskap er anerkjent som de viktigste driverne i vår raskt skiftende verden av global mobilitet. De er også de prosesser som bygger like muligheter, økonomisk utvikling og statsborgerskap - i Nord samt Sør. MA i antropologi of Education og Globalisering ved Aarhus Universitet er unik i å tilby en grundig forståelse av de måtene som utdanning, læring og kunnskap er forhandlet og forvaltes i hverdagen i ulike sammenhenger - på tvers av nasjonale og kulturelle grenser. [+]

Beste skoler Master of Arts studier i København i Danmark. Utdanning, læring og kunnskap på en raskt skiftende verden Utdanning, læring og kunnskap er anerkjent som de viktigste driverne i vår raskt skiftende verden av global mobilitet. De er også de prosesser som bygger like muligheter, økonomisk utvikling og statsborgerskap - i Nord samt Sør. MA i antropologi of Education og Globalisering ved Aarhus Universitet er unik i å tilby en grundig forståelse av de måtene som utdanning, læring og kunnskap er forhandlet og forvaltes i hverdagen i ulike sammenhenger - på tvers av nasjonale og kulturelle grenser. STUDIE I København Programmet, som er basert på Emdrup campus i København, er beregnet for studenter som søker videregående opplæring i antropologiske tilnærminger til pedagogisk praksis og prosess i innstillingene så variert som utdanningsinstitusjoner, arbeidsplasser, og det sivile samfunn. Undervisningen fakultetet er alle aktive forskere, og dette betyr at en fruktbar dialog er utviklet mellom antropologiske og pedagogiske tradisjoner henvendelse, fører mot nye arenaer for studien. Ved hjelp av etnografiske forskningsmetoder og tverrkulturelle sammenligninger, analyserer programmet spesifikke (lokale) praksis av utdanning og kunnskap i forhold til bredere (Global) sosiale og kulturelle kontekster. Tradisjonelle og innovative Programmet gir en unik plattform for å utforske en rekke tradisjonelle og innovative pedagogiske temaer og områder over hele verden. Disse inkluderer barndommen sosialisering og pedagogisk migrasjon, multikulturalisme og nye former for statsborgerskap, globale utdanningspolitiske prosesser, produksjon og politikk for kunnskap, læring på arbeidsplassen, ledelse og styring, velferd pedagogikk og religion og utdanning. KARRIERE The Master i... [-]