MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Designfag i Kina 2020/2021

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Generelt sett innebærer design å kombinere flere ferdigheter for å skape unike produkter og løsninger for organisasjoner i både offentlig og privat sektor. Designere kombinerer kreativitet, innovativ tenkning, analytiske talenter og problemløsing for å planlegge og konstruere objekter, konsepter eller prosesser i mange ulike situasjoner.  

Kina, offisielt People 's Republic of China, er en suveren stat ligger i Øst-Asia. Det er verdens 's mest folkerike land, med en befolkning på over 1,35 mrd..

Deltid Master of Arts i Designfag i Kina

2 Resultater i Designfag, Kina Filter

MA design

Hunan University
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Campus

Vi tar sikte på å dyrke student som har solid teoretisk fundament og fremragende forskning evne, og basert på den kinesiske kulturen fundament og internasjonalt perspektiv, ha ...

Les mer

MFA i Design

Hunan University
MA
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Campus

Vi tar sikte på å dyrke student som har systematisk kunnskap om kunst av design, høy kunstnerisk kreativitet og gode kunst forståelse og uttrykkskraft, og basert på det kinesi ...

Les mer