MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Designfag i Sveits 2020/2021

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

Designstudier dekker et utrolig bredt område og gir en mengde ulike karrieremuligheter. De som arbeider innen denne disiplinen anvender sin kreativitet og sine ferdigheter i problemløsing for å tilfredstille behovene til forbrukere, bedrifter og institusjoner både i offentlig og privat sektor.

Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for de føderale myndighetene. Sveits 's uavhengighet og nøytralitet har lenge blitt hedret av de store europeiske makter. Sveits er et fredelig, velstående og stabilt moderne markedsøkonomi med lav arbeidsledighet.

Deltid Master of Arts i Designfag i Sveits

3 Resultater i Designfag, Sveits Filter

Master of Arts i visuell kommunikasjon og ikonisk forskning

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Kombinasjonen av ikonisk praksis, ikonisk teori og ikonisk forskning danner profilen til MA i visuell kommunikasjon og ikonisk forskning.

Les mer

MA - Master of Arts i Design Management

United International Business Schools
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Vår akademiske kalender er basert på et kvartssystem (1 kvartal = 10 uker). På grunn av programmets fleksible struktur og modulutforming er det flere startdatoer i begynnelsen ...

Les mer

Master Design

Zürcher Hochschule der Künste
MA
<
Fulltid
<
3 semestre
Tysk
Campus

Fokuset på masterstudiet er kvalifisering av studenter for et komplekst arbeidsmiljø, det være seg innen praksis / selskap, plassering / kommunikasjon eller forskning / innova ...

Les mer