MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Design 2020/2021 Asia

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Studenter innen design studier lærer vanligvis å utnytte kritiske tenkning ferdigheter i tillegg til deres kreativitet til å designe og produsere godt utformede objekter. De undersøker også hvordan fremskritt innen teknologi, samarbeidsevne og markedsføringsdesign for interiør, klær, tilbehør og offentlige rom.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

MA Deltid i Design Asia

2 Resultater i Design, Asia Filter

MA grafisk design

Middlesex University Dubai
MA
sep. 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MA Graphic Design-programmet utforsker det stadig skiftende landskapet i grafisk design for å bygge kritisk forståelse, individuelle designtenkningsprosesser, praktisk erfarin ...

Les mer

MA design

Hunan University
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Campus

Vi tar sikte på å dyrke student som har solid teoretisk fundament og fremragende forskning evne, og basert på den kinesiske kulturen fundament og internasjonalt perspektiv, ha ...

Les mer