MA i Energi i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Topp universiteter MAs i Energi i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Energi

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Energistudier er nyttige for de som ønsker å lære om hvordan kraft fungerer. Spesialiserte energiprogrammer vil ofte fokusere på en spesifikk type energi, slik som sol- eller vindkraft. Enkelte programmer kan undervise om bærekraftig energi og måter å redusere de negative effektene konvensjonell miljø har på miljøet.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

England er den største av de fire "hjem nasjoner " som utgjør Storbritannia. Det er også den mest folkerike av de fire med nesten 52 millioner innbyggere (omtrent 84% av den totale befolkningen i Storbritannia).

Beste skoler MA i Energi i England i Storbritannia

Les mer

Ma I Energi- Og Miljøendringer

University of Westminster - Faculty of Social Sciences and Humanities
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

The Energy and Environmental Change MA er en tverrfaglig grad som kombinerer internasjonale relasjoner, jus, økonomi og bærekraft studier. Som sådan gir en omfattende undersøkelse av energisikkerhet, energimarkeder og klimaendringer fra globale, regionale og lokale perspektiver. [+]

MAs i Energi i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland. The Energy and Environmental Change MA er en tverrfaglig grad som kombinerer internasjonale relasjoner, jus, økonomi og bærekraft studier. Som sådan gir en omfattende undersøkelse av energisikkerhet, energimarkeder og klimaendringer fra globale, regionale og lokale perspektiver. Graden utstyrer elevene med kunnskap om sentrale intellektuelle rammer og kritiske spørsmål. Kurset gir en helhetlig tilnærming til dynamikken som styrer energi overgangen til en lavkarbonøkonomi nexus. Studentene er pålagt å gjennomføre fem sammenhengende kjernemoduler og kan velge ett alternativ modul. Kurset kombinerer kompetanse fra: Fakultet for samfunnsvitenskap og humaniora Westminster Business School Fakultet for arkitektur og bygde omgivelser Kurset leveres i heltid og deltid modus med enten september eller inntak januar. Moduler Følgende moduler er en indikasjon på hva du vil studere på dette kurset. kjerne~~POS=TRUNC moduler~~POS=HEADCOMP Global Politics of Energy and Environmental Change Denne modulen tar sikte på å vurdere relevansen av dagens debatter i internasjonale relasjoner og politisk økonomi til studiet av energisikkerhet, energimarkeder og klimaendringer. Den undersøker den politiske historien til moderne energisystemer og den rollen stater og store private og statlige selskaper. I tillegg utforsker den rollen globale institusjoner og deres innvirkning på samspillet mellom energisikkerhet, energimarkeder og klimaendringer. Det undersøker saker som underbygger viktige diskusjoner i energi- og klimaområdet, som for eksempel utvikling, grenser for vekst, åpenhet, bærekraft og rollen til det sivile samfunn. Modulen også kritisk vurderer standard tilnærminger til spørsmålet om energisikkerhet ved å fokusere på problemet med energi fattigdom og elastisitet. Regionale Dimensjoner på... [-]