MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Forretningsdrift og økonomi i Claremont USA

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

En mastergrad programmet i Business & Economics vil tilby en student verktøy for å utvikle kritisk kapasitet og kompetanse til å takle problemer som involverer industriell organisering, internasjonal økonomi, organisatorisk atferd, ressursforvaltning, økonomi, i tillegg til mange andre business-relaterte områder av ekspertise.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Claremont er verdenskjent for sine mange utdanningsinstitusjoner som gjør det til et flott sted for ambisiøse grad akademikere. Det er også kalt "The City of Trees og doktorgrad".

Beste MA i Forretningsdrift og økonomi i Claremont i USA

1 Resultater i Forretningsdrift og økonomi, Claremont Filter

Master Of Arts I Politikk, økonomi, Og Business (MAPEB)

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 semestre
Campus

Et unikt tverrfaglig studium som gir en cutting-edge perspektiv på lokale og internasjonale bekymringer med særlig relevans for offentlig sektor og ideelle ledelse

Les mer