$close

Filtre

Se resultater

MAs i Fraktledelse 2022

Å få en Master of Arts (MA) er et toppmål for mange studenter som de forbereder seg på deres profesjonelle liv. Oppnåelsen kommer med nytte av kompetanse i et gitt fagområde og kan føre til mange nye arbeidsplasser. Vanligvis er en mastergrad nødvendig for å forfølge en doktorgradsstudium. Hva er en MA i Shipping Management? Det er et eksempel på å fremme utdanning som er utformet fo… Les mer

Å få en Master of Arts (MA) er et toppmål for mange studenter som de forbereder seg på deres profesjonelle liv. Oppnåelsen kommer med nytte av kompetanse i et gitt fagområde og kan føre til mange nye arbeidsplasser. Vanligvis er en mastergrad nødvendig for å forfølge en doktorgradsstudium.

Hva er en MA i Shipping Management? Det er et eksempel på å fremme utdanning som er utformet for å gi studentene den kunnskapen de trenger for å navigere shipping management feltet. Klasser bygger solid fundament i shipping teknologi, maritim lov, forsikring, maritim økonomi og risikostyring. Holistisk studerer studentene moderne kommersielle forsendelsesproblemer i dybden. Fraktsektoren er krevende og svært konkurransedyktig, så disse programmene tar sikte på å forberede studentene grundig på deres fremtidige karriere.

Lærere velger å forfølge en MA i Shipping Management for en rekke grunner. Først og fremst, alle som fullfører graden, finner de står overfor flere valg i karrieren. Å ha en utdanning gjør det enklere å finne midler for forfremmelse og fremskritt.

Kostnaden for dette studiet varierer med institusjonen. Det er viktig for potensielle studenter å undersøke de økonomiske aspektene av graden, samt programkomponentene. Se etter klasser som dekker relevant informasjon for dine utdanningsmål.

Nyutdannede finner arbeid på en rekke områder som internasjonal handel, internasjonal frakt, innenriks shipping og fartøy ledelse. Tidligere studenter blir ofte ansatt som ledere, overvåkere og koordinatorer av ulike avdelinger. Mange grader er ansatt i risikoanalyse, tapanalyse, innlandsområder, logistikk og salgssektorer. Innenlandske og internasjonale selskaper ser etter og rekrutterer utdannede personer for åpne stillinger.

Mange internasjonale alternativer er tilgjengelige fra et mylder av universiteter. Online instruksjon er et godt alternativ for personer som ønsker større fleksibilitet, valg eller tilgang. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
LSBF Singapore
Singapore

Forbedre din karriere innen logistikk og supply chain management-felt med vårt masterprogram som hjelper deg med å analysere forretningsutfordringer og effektivt løse dem. Pro ... +

Forbedre din karriere innen logistikk og supply chain management-felt med vårt masterprogram som hjelper deg med å analysere forretningsutfordringer og effektivt løse dem. Programmet vårt, Master of Arts in Logistics & Supply chain management, har blitt tildelt av University of Greenwich, et av de fremste universitetene over hele verden. -
MA
Fulltid
Deltid
13 - 18 måneder
Engelsk
Mai 2022
Campus
Nettstudier