Filter
Master of Arts (MA)
USA Studietype: Alle Pacing: Alle

Søk MAs i Geovitenskap i USA

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

En mastergrad i Earth Sciences er en grad som fokuserer på forskning av de ulike systemene som driver jorda. Studentene skal få forskning ferdigheter, kunnskap og forståelse av klimatiske konsekvenser for interaksjon av ulike komponenter og samspillet av biosfæren med jordskorpen, kryosfæren og hydrosfæren.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

MA i Geovitenskap i USA

Les mer Minimér

1 Resultater i Geovitenskap, USA

Kean University

The Master of Arts i Undervisning og Curriculum: Earth Science program er utformet for å gi kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for effektiv undervisning for geovit ... [+]

The Master of Arts i Undervisning og Curriculum: Earth Science program er utformet for å gi kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for effektiv undervisning for geovitenskap.

Hvis du vil vite mer om Master of Arts i Undervisning og Curriculum: Earth Science program, besøk http://grad.kean.edu/masters-programs/earth-sciences.

[-]
USA New York Union
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk