MA i Tuen Mun i Hong Kong

Topp Master of Arts studier i Tuen Mun i Hong Kong 2018

Master

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

Hong Kong er en av de to spesielle administrative regioner av People 's Republic of China, den andre er Macau.

Tuen Mun er en by i Hong Kong ligger langs Tuen Mun River og er generelt et boligområde. Det har flere administrative fasiliteter som inkluderer et offentlig bibliotek og domstol. Den har også to institusjoner for høyere utdanning i nærhet.

Master of Arts studier i Tuen Mun i Hong Kong

Les mer

Master I Kunst I Internasjonal Videregående Opplæring Og Ledelse

Lingnan University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 Hongkong Tuen Mun + 1 fler

Master of Arts i internasjonal videregående opplæring og ledelse er utviklet for de som ønsker å studere internasjonal videregående opplæring, politikk og styring, samt ledelses- og ledelsesproblemer i styring av moderne universitet. [+]

Master of Arts i internasjonal høyere utdanning og ledelse

Master of Arts i internasjonal videregående opplæring og ledelse er utviklet for de som ønsker å studere internasjonal videregående opplæring, politikk og styring, samt ledelses- og ledelsesproblemer i ledelse av moderne universitet. IHEM-programmet ville appellere til de som for tiden, eller ønsker å påta seg avanserte ledelses- eller policystillinger i høyere utdanningssektoren.

IHEM-programmet vil gi studentene virkelig komparative og internasjonale perspektiver for å forstå raske sosiale, økonomiske og politiske endringer i sammenheng med globalisering som konfronterer moderne universiteter. Det skaper en internasjonal plattform for ledende lærde innen det internasjonale høyere utdannings-, politikk- og ledelsesområdet for å engasjere seg med studenter i kritisk analyse av håndteringsstrategier og endring av universitetsstyring når moderne universiteter har å håndtere raske sosiale, økonomiske, demografiske og politiske forandringer på tvers av ulike deler av kloden.... [-]