Filter
Master of Arts (MA)
Asia Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste skoler Master of Arts studier i Humanities i Asia 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Den akademiske studiet av humaniora gir studentene en bred forståelse av mange sentrale områder av menneskets historie og kultur. Dette kan inkludere studier i visuell og scenekunst, historie og litteratur, samt undervisning i kritisk tenkning og retorikkferdigheter.

Studenter som fullfører en del av sin grad i Asia er økende i antall. Foreløpig de andre og den tredje største økonomier er i Asia. Uten begrensning, har elevene beskrevet sin tid i Asia som den beste opplevelsen av livet. I dag, tre av de fire mest befolkede land i verden er i Asia: Kina, India og Indonesia.

MA i Humanities i Asia

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

1 Results in Humanities, Asia

Other options within this field of study:
Hamad bin Khalifa University

Digital humaniora er et mangfoldig og voksende felt for forskning og undervisning som bringer digitale verktøy og databehandling metoder til studiet av humaniora. Dette e ... [+]

Digital humaniora er et mangfoldig og voksende felt for forskning og undervisning som bringer digitale verktøy og databehandling metoder til studiet av humaniora. Dette er spesielt relevant i Midtøsten, hvor ca 60% av befolkningen er under 25 år, noe som gjør den til en av de yngste befolkningene i verden. I økende grad er Midtøsten-kultur definert og drevet av digital kultur.

Digital humaniora kan defineres som et mangfoldig og voksende felt for forskning og undervisning som bringer digitale verktøy og databehandling metoder til studiet av humaniora. Den nye Master of Arts i Digital Humanities and Societies programmet lar studentene studere Midtøstens digitale kultur fra et vitenskapelig og digitalt forskningsperspektiv. Gjennom programmet, er studentene i stand til å spesialisere seg som arkivforskere fra Midtøsten-digital kultur eller som forskere opplært til å ansette de digitale metodikkens sterke metoder for å undersøke praksis, mønstre og trender innen digital kultur.... [-]

Qatar Doha
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk