Filter
Master of Arts (MA)
Nord-Amerika

Beste Master of Arts studier i Idrett i Nord-Amerika 2019

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.

Den akademiske studier av idrett fokuserer vanligvis på det fysiske eller strategi og forretningsutvikling av idrett, og dermed forberede studentene til å administrere idrettsorganisasjoner, trener team eller enten lærer eller veileder fysisk trening i skolen eller for idrettsutøvere.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

MA i Idrett i Nord-Amerika

Les mer Minimér

1 Resultater i Idrett, Nord-Amerika

Grader
Beliggenhet
Nord-Amerika
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
LaGrange College

Den ett og et halvt år, fullt online Master of Art programmet fokuserer på den samme forskningsbasert innhold som MS-programmet, men er spesielt utviklet og skreddersydd ... [+]

Master of Arts i styrke og Conditioning (Online)

Nå dine karrieremål.

Den LaGrange College Master i styrke og condition grader utstyre studentene for yrker i idrettsutøver utvikling og fysiske forberedelser via to hovedfags spor: Master of Science-grad og Master of Arts grad. Nyutdannede av MS grad er klar til å begynne å jobbe som styrke og condition trenere og sport ytelse spesialister i en rekke miljøer-fra videregående skole til profesjonelt nivå. Nyutdannede av MA grad er klar til å fortsette sin karriere med forbedrede ferdigheter og kunnskap er nødvendig for øvre nivå stillinger i styrke og condition.

Master of Arts

Vokse som en styrke coach på nettet. ... [-]

USA USA Online
September 2019
Heltid studier
18 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk