MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Interaksjonsdesign i Storbritannia 2020/2021

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Interaksjonsdesign refererer til å skape digitalt innhold og andre multimedia-produkter. Det kan også henvise til hvordan forbrukerne bruker digitale medier systemer og programmer. Disipliner som programvare for design, datateknikk og programmering krever ofte interaksjonsdesign.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Deltid MA i Interaksjonsdesign i Storbritannia

2 Resultater i Interaksjonsdesign, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

Online MA i brukeropplevelsesdesign

Flexible Learning with Falmouth University
MA
23 jan. 2021
<
Deltid
<
2 år
11 jan. 2021
Engelsk
Nettstudier

Er du klar til å innovere som brukeropplevelsesdesigner? Lær å bruke sentrale prinsipper for brukersentrert design for å lage originale gjenstander basert på din egen intellek ...

Les mer

Ma digitale medier praksis: interaksjonsdesign

University of Winchester
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

De Digital Media Practice programmer på Winchester er utviklet for å imøtekomme et bredt spekter av spesialist interesser innenfor det brede spekteret tilgjengelig innenfor di ...

Les mer