MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Interaksjonsdesign i Winchester Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland 2020/2021

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Interaksjonsdesign refererer til å skape digitalt innhold og andre multimedia-produkter. Det kan også henvise til hvordan forbrukerne bruker digitale medier systemer og programmer. Disipliner som programvare for design, datateknikk og programmering krever ofte interaksjonsdesign.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Winchester er den tidligere hovedstaden i England. It 's berømte for Winchester Cathedral og mange fiktive kunstverk er plassert der. De har ett lokale universitetet, en campus av et annet universitet og flere høyskoler.

Deltid Master of Arts i Interaksjonsdesign i Winchester i Storbritannia

1 Resultater i Interaksjonsdesign, Winchester Filter

Ma digitale medier praksis: interaksjonsdesign

University of Winchester
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

De Digital Media Practice programmer på Winchester er utviklet for å imøtekomme et bredt spekter av spesialist interesser innenfor det brede spekteret tilgjengelig innenfor di ...

Les mer