MASTERSTUDIES

Deltid MAs i Interiørdesign i De Forente Arabiske Emirater 2020/2021

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Få felt adresse sammenhengen mellom mål og oppfatning helt som interiørdesign. Studentene lærer å forstå designkonsepter og løse spesifikke bekymringer for å skape et indre rom som er tilpasset for bolig eller kommersielle kunder.

De forente arabiske emirater er en føderasjon av syv emirater på den østlige siden av den arabiske halvøya, ved inngangen til Persiabukta. Mye av arbeidsstyrken i UAE er utenlandske utlendinger - derav landet 's befolkning makeup være så variert, med Emirati borgere blir en minoritet i sitt eget land.

Deltid MA i Interiørdesign i De Forente Arabiske Emirater

2 Resultater i Interiørdesign, De forente arabiske emirater Filter

MA i interiørarkitektur og design

Heriot-Watt University Dubai
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

MA Interior Architecture og Design utforsker det nye symbiotiske forholdet mellom "interiørdesign" og "interiørarkitektur" i å forstå, lage og implementere innovative interiør ...

Les mer

MA Interiørdesign

National Design Academy
MA
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Nettstudier

MA Interior Design Degree gjør at studentene kan ta studiet på et høyere nivå, utvikle kunnskap og ferdigheter som er relevante for bransjen, en ideell karriereutvikling til l ...

Les mer