MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Internasjonal finans Nord-Amerika 2020/2021

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Et studium i internasjonal finans fokuserer på å utdanne finansielle fagfolk til å jobbe på et globalt nivå for pengeinstitusjon analyse og ledelse. Programmer i internasjonal finans kan ta hensyn til planlegging behovene til arbeider elevene.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte kjent som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "statene ". Den samler også mer enn 310 millioner mennesker som er verdens 's tredje største befolkning. Det inkluderer tett befolkede byer med viltvoksende forsteder, og store, ubebodde og naturlig vakre områder samtidig.

Master of Arts i Internasjonal finans Nord-Amerika

1 Resultater i Internasjonal finans, Nord-Amerika Filter

Master of Arts i global økonomi, handel og økonomisk integrasjon

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
MA
<
2 år
Engelsk
Campus

Masterstudiet i Global Finance, handel og økonomisk integrasjon (GFTEI) gir studentene en tverrfaglig, policy-fokusert undersøkelse av den globale økonomien. Kursene fokuserer ...

Les mer