MASTERSTUDIES

2 Master of Arts studier i Internasjonal finans 2020/2021

En Master of Arts er for studenter som ønsker å spesialisere seg og ta sin utdanning utover en lavere grad. Disse typer studier fokuserer på samfunnsvitenskap og humaniora.

Hva er en MA i International Finance? Når du tjener din mastergrad i dette programmet, vil du utvikle en forståelse av økonomi og handel på et globalt nivå. Under klassene, kan du analysere data fra spesifikke bransjer og selskaper, og du vil lære hvordan forretningsstrategier påvirker multinasjonale selskaper. Dine kurs kan omfatte studiet av regnskap, økonomi, statistikk og handel. Du kan forvente å jobbe i både tradisjonelle klasse innstillinger samt innenfor seminarer og små grupper av dine medstudenter. Noen programmer vil inkludere muligheten for deg å jobbe eller møte med arbeider fagfolk. På slutten av studiene dine, kan du bli forventet å fullføre en avhandling, avhandling eller en annen type prosjekt.

Fra dette studiet, vil du få et høyt nivå av forståelse av globale økonomiske og forretningsmessige forhold. Med din beherskelse av markeder, vil du være klar til å gå inn i bedriftens verden som analytiker eller leder, og din avansert grad kan øke inntjeningspotensialet.

En MA i International Finance kan kreve to års studier for en heltidsstudent. Sjekk med den enkelte skole å fastslå skole, avgifter og levekostnader kan du forvente å betale.

Når du har uteksaminert med en mastergrad i International Finance, kan du få arbeid som analytiker eller regnskapsfører. Du vil være i høy etterspørsel med den internasjonale banknæringen, med selskaper som har kunder over hele verden, og med offentlige etater. En evne til å forstå internasjonale markeder vil kvalifisere deg til å jobbe i ledelsen. Som leder vil din kompetanse gi deg en fordel i å sette forretningsstrategier og politikk.

Å gjelde for skolen du ønsker, begynner dine spørsmål her. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

2 Resultater i Internasjonal finans Filter

Master of Arts i global økonomi, handel og økonomisk integrasjon

University of Denver, Josef Korbel School of International Studies
MA
<
2 år
Engelsk
Campus

Masterstudiet i Global Finance, handel og økonomisk integrasjon (GFTEI) gir studentene en tverrfaglig, policy-fokusert undersøkelse av den globale økonomien. Kursene fokuserer ...

Les mer

MA International Trade and Finance

Yasar University
MA
27 sep. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Moderne virksomheter påvirkes direkte av dagens utvikling i internasjonal handel, økonomisk miljø og finansmarkeder. Derfor må mulige variabler som påvirker disse markedene, b ...

Les mer