$close

Filtre

Se resultater

MAs i Internasjonal hotelledelse 2023

En mastergrad er et graduate-nivå grad. Klassene er vanligvis fokusert på en større studie område, og mange programmer inkluderer praktiske studier, for eksempel praksisplasser. Hva er en MA i International Hotel Management? Dette grad programmet fokuserer på undervisning elevene om å håndtere internasjonale hoteller. Alle de forskjellige fasetter av denne karrieren er dekket, inkludert m… Les mer

En mastergrad er et graduate-nivå grad. Klassene er vanligvis fokusert på en større studie område, og mange programmer inkluderer praktiske studier, for eksempel praksisplasser.

Hva er en MA i International Hotel Management? Dette grad programmet fokuserer på undervisning elevene om å håndtere internasjonale hoteller. Alle de forskjellige fasetter av denne karrieren er dekket, inkludert menneskelige ressurser, finans, service og markedsføring; og det er også et fokus på global business. Generell ledelse og ledelse er også dekket. Noen programmer kan omfatte et internship i et internasjonalt miljø med. Spesifikke kurs som kan inngå i et program er regnskap, risikostyring og beredskapsledelse, global virksomhet, service, kvalitet og strategiske prinsipper.

Fullfører et masterprogram i internasjonal hotelledelsen lar enkeltpersoner til å fremme sine karrierer, og ledernivå muligheter i internasjonale hoteller bør være tilgjengelig for nyutdannede.I tillegg er en student i stand til å finpusse sine ferdigheter i ledelse og styring, sammen med avrunding ut hans eller hennes ferdigheter ved å legge avansert kunnskap i økonomi og drift.

Kostnaden for et program vil variere. Skoler satt sin egne priser, slik at hver skole har en annen kostnadsstruktur. Det er best å få kostnadsinformasjon direkte fra din valgte skolen.

Etter eksamen med en MA i International Hotel Management, er en student sannsynlig klar til å ta på avanserte stillinger i en organisasjon. Potensielle jobbtitler inkluderer daglig leder, arrangementer manager, menneskelige ressurser manager og forretningsutvikler. Individer er forberedt på å jobbe i en rekke stillinger, inkludert administrasjon og kontrollerer en hel hotell eller spesialiserer seg i et bestemt område i operasjoner, slik som mat service, rom ledelse eller vedlikeholdsstyring.

For de som allerede jobber i hotellbransjen, gir en MA i International Hotel Management sjansen til å rykke inn i lederroller. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Swiss Education Group (SEG)
Montreux, Sveits

Master of Arts (tildelt av University of Derby, Storbritannia) er et intensivt program levert over to ni ukers perioder før studentene begynner på et obligatorisk arbeidsplass ... +

Master of Arts (tildelt av University of Derby, Storbritannia) er et intensivt program levert over to ni ukers perioder før studentene begynner på et obligatorisk arbeidsplass og konsulentprosjekt. Basert på vårt Caux-campus, lær teorien, og bruk din nyervervede kunnskap og ferdigheter i å styre den stadig voksende virksomheten innen hotelldrift. -
MA
Fulltid
Engelsk
Campus