Filter
Master of Arts (MA)
Iran Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Master of Arts studier i Iran 2019

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Det er kjent som Den islamske republikken Iran. Det er i Vest-Asia. Utdanningen her er sentralisert med K-12 utdanning blir overvåket av departementet for utdanning mens høyere utdanning er overvåket av departementet for vitenskap og Technology.According til SCImago, kunne Iran rangere fjerdeplass i verden når det gjelder forskning produksjonen innen 2018.

Master of Arts studier i Iran

Les mer Minimér

treff

University of Tehran, Kish International Campus

MA i regionale studier-iranske studier er designet for de som ønsker å fokusere på en samfunnsvitenskapelig tilnærming til iransk kultur, kunst, litteratur, media, samfun ... [+]

Introduksjon:

MA i regionale studier-iranske studier er designet for de som ønsker å fokusere på en samfunnsvitenskapelig tilnærming til iransk kultur, kunst, litteratur, media, samfunn, politikk og økonomi. Dette kurset passer for nasjonale og internasjonale frivillige organisasjoner, offentlige tjenestemenn som søker grundig kunnskap om Iran, mediefagfolk, internasjonale studenter som søker en karriere i regjeringen, media, frivillige organisasjoner, økonomi, diplomati og villig til å fungere som en fremtidig diplomat i forhold til Iran.

Curriculum

Master of Regional Studies-Iranske studier krever ferdigstillelse av 32 studiepoeng, med 10 studiepoeng i kjernekursene, 8 studiepoeng spesialkurs og 8 studiepoeng valgfrie kurs. Programmet krever ferdigstillelse av en avhandling på 6 studiepoeng. Tillatte studenter med en annen lavere grad er også pålagt å fullføre noen få studiepoeng av utjevningskurs som forbereder slike studenter for å lykkes i Master of Regional Studies - Iransk studier, ikke disse kursene teller mot graden. Studentene må skrive og forsvare en avsluttende avhandling. Pensum er ment å være ferdigstilt i fire semestre. Dette programmet er undervist på engelsk.... [-]

Iran Tehran
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk