$close

Filtre

Se resultater

MAs i בית ברל, כפר סבא i Israel 2022

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.Offisielt kjent som staten Israel, taler landet enten hebraisk eller arabisk språk. Nivåene av utdanningen i landet er delt inn i primær, sekundær og terti… Les mer

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Offisielt kjent som staten Israel, taler landet enten hebraisk eller arabisk språk. Nivåene av utdanningen i landet er delt inn i primær, sekundær og tertiær. Landet har flere universiteter for faglig opplæring.

MAs i בית ברל, כפר סבא i Israel

Minimér
Les mer om å studere i Israel
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Beit Berl College
בית ברל, כפר סבא, Israel

MAAT-programmet (MA i kunstterapi) er ment for studenter som er interessert i å studere billedkunstterapi for en mastergrad, med et terapeutbevis.

MAAT-programmet (MA i kunstterapi) er ment for studenter som er interessert i å studere billedkunstterapi for en mastergrad, med et terapeutbevis. -
MA
Engelsk, Hebrew