Filter
Master of Arts (MA)
Italia Padua Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste MAs in Padua i Italia 2019

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Dette industriell og økonomisk by i Italia er et godt utbygd ennå naturlig vakker by. Derfor er Padua et godt sted å leve og tjene penger. Videre har Padua noen gode pedagogiske institusjoner som Universitetet i Padova.

Master of Arts studier in Padua i Italia

Les mer Minimér

treff

University of Padova

MA-programmet i "Menneskerettigheter og flernivåstyring" er et bidrag til å utvikle en universell kultur av menneskerettigheter, som anbefalt av UNESCO og FN. Følgelig ha ... [+]

Beste MAs in Padua i Italia.

MA-programmet i "Menneskerettigheter og flernivåstyring" er et bidrag til å utvikle en universell kultur av menneskerettigheter, som anbefalt av UNESCO og FN. Følgelig har den en sterk politikk- og handlingsorientert tilnærming. Denne mastergrad er i full kontinuitet med tidligere humaniorautdanningsprogrammer som Universitetet i Padua har levert siden 1988.

MA har til hensikt å utvikle kunnskaper og ferdigheter for å fremme og oppfylle menneskerettighetene innenfor en bredere sammenheng med juridiske og politiske prosesser og flernivåpolitikk. Menneskerettighetsloven, styringsrammen på flere nivåer og konseptene "bærekraftig menneskelig utvikling" og "menneskelig sikkerhet" er referanseparamigmer gjennom hele kurset.... [-]

Italia Padua
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk