Filter
Master of Arts (MA)
Italia Parma Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter MAs in Parma i Italia 2019

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Offisielt kjent som Republikken Italia, landet er funnet i Sør-Europa. Det offisielle språket er italiensk og den kulturelle rike hovedstaden er Roma. Mange av verdens 's eldste universiteter ligger i Italia, særlig ved Universitetet i Bologna (grunnlagt i 1088). Det er tre Superior Graduate Schools med "universitetsstatus ", tre institutter med status for Doctoral Colleges, som fungere på graduate og post-graduate-nivå.

Osten byen i Italia - Parma er kjent for sin arkitektur og rike kulturarv. Det har noen av de eldste universitetene i Italia som Universitetet i Parma. Derfor må den som er interessert i å få en god utdanning i et tradisjonelt sted leve i Parma.

MAs in Parma i Italia

Les mer Minimér

treff

University of Parma

Gradkurset i "Computer, elektronikk og telekommunikasjonsteknologi" ble etablert i samsvar med de siste lovgivningsreformene av universitetskurs og representerer den nyes ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Datamaskin, elektronikk og telekommunikasjonsteknologi

Gradkurset i "Computer, elektronikk og telekommunikasjonsteknologi" ble etablert i samsvar med de siste lovgivningsreformene av universitetskurs og representerer den nyeste utviklingen i en veletablert tradisjon. University of Parma har de siste tjue årene tilbudt kurs på ulike nivåer innen datateknikk, elektronikk og telekommunikasjon, med ekstremt positive sysselsettings- og karrieremuligheter. Langsiktig overvåking av kandidaters karriere og data fra Consorzio Alma Laurea vitner om deres suksess på arbeidsplassen. Gradkurset er organisert i tre moduler:... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
University of Parma

Stiftelsesåret er et fullstendig forberedelsesprogram for internasjonale studenter som ønsker å melde seg på University of Parma eller et italiensk universitet eller et m ... [+]

Offisiell programbeskrivelse

Stiftelsesår

Stiftelsesåret er et fullstendig forberedelsesprogram for internasjonale studenter som ønsker å melde seg på University of Parma eller et italiensk universitet eller et musikk konservatorium. Det er organisert i samarbeid med A. Boito Music Conservatory i Parma.

Det adresserer potensielle studenter med et videregående diplom, men som har språklige eller kulturelle hull og / eller mindre enn 12 års skolegang, slik loven krever adgang til universitet i Italia.

Takket være dette programmet vil internasjonale studenter ha mulighet til å:... [-]

Italia Parma
Oktober 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk