Filter
Master of Arts (MA)
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter 217 Master of Arts studier i Journalistikk og massekommunikasjon 2019

En Master of Arts er ofte nødvendig for de som ønsker å være eksperter på deres liberale kunstfelt, eller for studenter som ønsker å få høyere betalende stillinger andre steder. Disse grader krever fullføring av en bachelorgrad for opptak og tar ofte to år å fullføre.

Hva er en MA i journalistikk og massekommunikasjon? For studenter som ønsker å ta avanserte klasser innen reklame, medielov, offentlig administrasjon, etikk og skriving, vil en Master of Arts i journalistikk og massekommunikasjon sannsynligvis være en utmerket passform. Studentene kan få muligheter til å delta i virkelige eksempler på journalistikk og kommunikasjonssituasjoner og lære viktig industristerminologi, avgjørende for å gjøre en utmerket jobb på feltet.

Fordelene ved å studere journalistikk og massekommunikasjon inkluderer gode strategiske kommunikasjonsevner, kultur og industri kompetanse, samt forbedret skrive- og redigeringsferdigheter. Ferdigheter oppnådd i dette studiet oversetter godt til programmer utenfor journalistikken også.

Undervisningsmengde for en MA i journalistikk og massekommunikasjon varierer sterkt avhengig av hvilket universitet som tilbyr graden og hvor universitetet ligger. Å snakke med en akademisk rådgiver vil være det beste alternativet for å svare på kostnadsspørsmål.

Etter å ha blitt uteksaminert med denne MA, jobber enkeltpersoner ofte med spennende karriere i journalistikk, som spesialiserer seg som etterforskere, kringkastere og teknologer. De med interesse for en markedsføringskarriere gjør det også bra med denne graden på grunn av fokus på strategisk kommunikasjon og reklame. Nyutdannede av programmet kan finne givende arbeidsplasser som forfattere, redaktører og mediekonsulenter avhengig av deres interesseområde. Fortsatt velger andre å bli journalistiske lærere og kommunikasjon ved et universitet.

En Master of Arts i journalistikk og massekommunikasjon kan gjennomføres online eller i person på universiteter over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

217 Resultater i Journalistikk og massekommunikasjon

Webster University Online

Master of Arts (MA) grad i reklame og markedsføring kommunikasjon er beregnet for studenter interessert i reklame og markedsføring kommunikasjon, med eller uten faglig el ... [+]

Master of Arts i reklame og markedsføringskommunikasjon

Master of Arts (MA) grad i reklame og markedsføring kommunikasjon er ment for studenter interessert i reklame og markedsføring kommunikasjon, med eller uten faglig eller faglig erfaring i feltet. Denne graden forbereder uerfarne studenter for en vellykket karriere innen reklame og markedsføringskommunikasjon, og gir erfarne studenter den ekstra teorien og applikasjonen som er nødvendig for å komme videre i karrieren.

Studenter som skriver dette programmet med sterk utdannelsesbakgrunn eller minst tre års relevant yrkeserfaring på dette området kan være kvalifisert til å frafalle en av de nødvendige kjernefagene og bør konsultere en akademisk rådgiver for kommunikasjon før registrering for å diskutere sine kvalifikasjoner .... [-]

USA St. Louis
September 2019
Heltid studier
18 - 24 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Webster University

Nye medieproduksjonsprogrammer er for studenter som ønsker en mestring av historiefortellingsevner i et multiplatform digitalt kommunikasjonsmiljø. Denne graden er design ... [+]

MA Ny medieproduksjon

Nye medieproduksjonsprogrammer er for studenter som ønsker å mestre historiefortellingsevner i et multiplatform digitalt kommunikasjonsmiljø. Denne graden er designet for å skarpere produksjonsferdighetene elevene allerede har, og introdusere studenter til en rekke flere ferdighetssett for å komme videre i et multi-platform medielandskap som krever kompetanse og kunnskap om produksjon i ulike medieformer.

I dagens dynamiske mediemiljø er etterspørselen etter utøvere som kan produsere innhold på ulike digitale plattformer ved hjelp av det nyeste utstyret og metodene. Denne graden er designet for å lære elevene hvordan man skal lykkes i det skiftende mediemiljøet og gi dem de nødvendige ferdighetene til å kommunisere historier med innflytelse.... [-]

USA St. Louis
August 2019
Heltid studier
18 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
The University of Law Postgraduate Programmes

Våre MAs fra vår nye Master i Law Suite av programmer er designet for ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialist o ... [+]

MA Investigative Legal Journalism - Heltid

Våre MAs fra vår nye Master i Law Suite av programmer er designet for ikke-juridiske kandidater som ønsker å utforske den praktiske anvendelsen av et bestemt spesialist område av loven.

Kurskrav

Studentene må ha en lavere grad (eller tilsvarende) i et emne ved 2: 2 eller høyere.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London UK Online
September 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Hyper Island

... [+]

Den presenterer en unik mulighet til å lære fra ledende bransje tenkere og anvende prinsipper i et læringsmiljø som speiler reelle utfordringer.

BAC akkreditert [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester
Åpen påmelding
Heltid studier
24 uker
Campus
Les mer på norsk
Seton Hall University College of Communication and the Arts

Fokus på kommunikasjonsteknologi i selskaper, organisasjoner og menneskelige relasjoner, inkludert bruk av enheter, adoptjoner og applikasjoner. Kursene inkluderer: Teori ... [+]

Tjen din MA i kommunikasjon

Bli med vår elitegruppe av alumner, ansatt i ulike kommunikasjonsroller i hele landets mest prestisjefylte akademiske institusjoner og organisasjoner.

Graduate Studies i College of Communication og Arts er et spennende samfunn av lærde, teoretikere, forskere og fagfolk. En felles funksjon blant alle våre programmer er en forpliktelse til fortreffelighet. Fakultetet består av internasjonalt anerkjente forskere og profesjonelle fagfolk. En banebrytende læreplan inneholder den nyeste teknologien og trender, noe som gir deg et kutt over resten.

Kommunikasjonsgraden

Vårt 36-kreditt-program er designet for å introdusere studenter med kritiske kommunikasjonsevner knyttet til menneskelig interaksjon og å utvikle essensiell forskningspraksis. Velg mellom to spesifikke studieområder, kommunikasjonsteknologi og digital kommunikasjon eller kommunikasjon i organisasjoner , og bruk umiddelbart lærte teori i praksis. Denne viktige kunnskapen vil drive din videre faglige innsats eller bidra videre til en karriere.... [-]

USA South Orange
September 2019
Heltid studier
2 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
New College of the Humanities

Har du lest Freakonomics (Levitt ... [+]

En oppsiktsvekkende blanding av økonomisk politikk og kommunikasjon av økonomisk kunnskap, vil denne MA trene deg for å forstå hvordan økonomisk kunnskap brukes i den moderne verden.

Nyutdannede vil være dyktige på å skape mellom økonomene og publikum.

De

Hvem skal søke

Dette programmet kan være riktig for deg hvis du er interessert i å utvikle karrierer som politiker, journalist, arbeid i frivillige organisasjoner eller internasjonale organisasjoner.

Struktur

MA kommunikasjonsøkonomisk politikk består av ti kjernekurs som studeres på heltid over et enkelt studieår, eller deltid over to akademiske år.

Kursene omfatter: Mikroøkonomiske prinsipper, Offentlig... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
KASK & Conservatorium / School of Arts Gent

The School of Arts tilbyr engelskspråklige masterprogrammer i visuell kunst, audiovisuelle kunst og musikk. Hvert år, dusinvis av utenlandske studenter velger masterprogr ... [+]

Norsk mester The School of Arts tilbyr engelskspråklige masterprogrammer i visuell kunst, audiovisuelle kunst og musikk. Hvert år, dusinvis av utenlandske studenter velger masterprogrammene våre lærere til å fortsette sine studier. Tilstedeværelsen av studenter fra ulike internasjonale bakgrunn er en berikelse for vår pedagogiske tradisjon og gir en merverdi til opplæring av utenlandske masterstudenter og flamske studenter beveger seg videre fra den nederlandske språklige bachelorprogrammer likt.

Programmene er organisert slik at det letter møter mellom nederlandsk-talende og engelsktalende elever i uformelle sammenhenger, på seminarer og kurs, og selv i kunstneriske prosjekter de starter opp sammen. Det er ingen forskjeller i læreplaner, kompetanse, læringsutbytte eller organisasjon mellom de engelskspråklige programmer og deres nederlandske språklige kolleger. Engelsktalende kandidater som innehar en mastergrad i musikk kan også gå inn for den avanserte master solist samtidsmusikk ".... [-]

Belgia Ghent
September 2019
Heltid studier
Deltid
60 timer
Campus
Les mer på norsk
Brand Academy – University of Applied Sciences

På vår masterstudium i International Brand Communication vil du lære om alle de suksessfaktorene som driver grenseoverskridende og kryss-kultur merkevare kommunikasjon og ... [+]

På vår Masterstudium i International Brand Communication Du vil lære om alle suksessfaktorene som driver grenseoverskridende og kryss-kultur merkevare kommunikasjon, og som du må mestre for en karriere i merkevaren og kreativ industri. Kurset vil derfor bli undervist på engelsk.

Som nyutdannet vil du være klar til å starte din karriere på den globale scenen og i reklamebransjen der merker røre ved hjertene til forbrukerne.

Du har en stor interesse for kreative merkevare kommunikasjonskampanjer som Apple, Coca Cola, Mont Blanc, Nike og Nivea og er nysgjerrige på å utforske nye kulturer. Ta det første steget av global karriere hos oss.

Du er ambisiøs og ønsker å utvikle ferdigheter som tillater deg å utmerke seg i rask bevegelse verden av global annonsering.... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
The London Film School

Tren over alle områder, i et arbeidsstudio, med studenter fra over 30 land. Oppføring i januar, mai og september. ... [+]

Et intensivt toårig kurs i hjertet av London trener MA Film Making på LFS til et profesjonelt nivå i et komplett spekter av filmskapende ferdigheter. Studentene forlater med en portefølje av regissør, kino, redigering, produksjon, produksjonsdesign og lydkreditter på minst 10 filmer, vanligvis mange flere. Hvert år viser LFS filmene på over 250 filmfestivaler, og vinner mange premier, inkludert Cannes Palme d'Or for beste kortfilm, den mest prestisjetunge festivalen.

Kurset er fullt praktisk. Hvert sikt filmøvelser blir mer teknisk sofistikerte, mer ansett og mer komplekse i sine ambisjoner. Studentene gjør alle estetiske beslutninger mens de løser problemer som ligner de profesjonelle enhetene, på en bratt stigende vanskelighetsgrad.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Januar 2020
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Leeds Trinity University

På Leeds Trinity, tror vi journalistikk er en av de mest spennende, krevende, interessante og givende karriere på planeten. Internett-, utskrifts- og kringkastingsindustr ... [+]

På Leeds Trinity, tror vi journalistikk er en av de mest spennende, krevende, interessante og givende karriere på planeten.

Internett-, utskrifts- og kringkastingsindustrien er svært konkurransedyktig, men våre gode forbindelser med arbeidsgivere betyr at de forteller oss - og hjelper oss med å levere - akkurat det våre trainees trenger for å få jobb.

Vi leverer konsekvent oppnådde, lovlig oppmerksomme journalister med multi-plattform nyhetsferdigheter, samt den akademiske evnen som er relevant for høyere nivåforskning.

Vår Postgraduate Journalism kurs inneholder alle multiplatform nyhetskunnskaper som trengs for enhver karriere i journalistikk.

Leeds Trinty's MA Journalism er en av bare fire MA kurs i Storbritannia for å bli akkreditert av begge hoved journalistiske akkreditering organer, BJTC og NCTJ.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
HMKW

påfølgende mastergradsprogram i journalistikk ved HMKW i Berlin og Köln ... [+]

Fokuset på masterprogrammet MA Convergent Journalism er konvergensen mellom de tradisjonelle områdene av trykte, elektroniske og audiovisuelle medier. Studentene lærer korsmedierens journalistiske håndverk og er profesjonelt forberedt på mediemarkedet. Grad programmet er rettet mot kandidater fra lavere humaniora studier som er flytende i språk og ønsker å spesialisere seg i en av de tre valgfrie spesialiseringer i sport / helse eller virksomhet / politikk eller kultur / underholdning.

Masterprogrammet MA Convergent Journalism kan studeres på Berlin campus på engelsk (MA Convergent Journalism) og på HMKW i Köln på tysk undervisningsspråk.

Uavhengig av arbeidsspråket til det respektive studieprogrammet, kan masteroppgaver generelt skrives på tysk eller engelsk på HMKW . For eksaminer gjelder denne regelen bare etter individuell avtale og krever avtale av foreleser for den respektive modulen.... [-]

Tyskland Cologne Berlin Frankfurt
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
4 - 6 semestre
Campus
Les mer på norsk
California State University Sonoma

MA i organisasjonsutvikling gir faglig forberedelse for å utvikle organisasjoner og samfunn som er mer sane og effektive. I fire semestre får deltakerne de praktiske ferd ... [+]

MA i organisasjonsutviklingOm programmet

MA i organisasjonsutvikling gir faglig forberedelse for å utvikle organisasjoner og samfunn som er mer sane og effektive.

I fire semestre får deltakerne de praktiske ferdigheter, konseptkunnskap og veldetestet erfaring for å kunne lede organisasjons- og samfunnsforbedringsarbeid.

Cohort grupper på 15 studenter deltar i seminar diskusjoner, ferdighetsbyggende aktiviteter og omfattende feltprosjekter under veiledning og veiledning av erfarne OD-utøvere fakultet.

Dette programmet har en sterk forpliktelse til prinsippet om mangfold. Vi søker et bredt spekter av studenter, inkludert medlemmer av underrepresenterte grupper.

Organisasjonsutviklingsprogrammet gir faglig utdanning for mellomkarriere som forbereder seg til å bli ledere og spesialister i organisatorisk forandring, konsultasjon og ledelse. Klasser er primært på ukedager og lørdager, selv om praktikprosjekter krever noe arbeid i arbeidstiden. Eventuelt kan disse prosjektene fokusere på deltagernes sponsororganisasjon.... [-]

USA Rohnert Park
September 2019
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Hong Kong Baptist University School of Communication

Programmet nærmer seg kommunikasjon på individuelle, organisatoriske og samfunnsnivåer med fokus på kommunikasjon i Hong Kong, Fastlands-Kina og Taiwan. Det tas også hens ... [+]

Handle om

MA i kommunikasjonsprogrammet ved Kommunikasjonsskolen, Hong Kong Baptist University ble lansert i 1996. Siden starten hadde programmet vært delvis støttet av Hong Kongs offentlige utdanningsstøtte fram til september 2004 da det ble fullt selvfinansiert. Endringen i finansieringskilden ble ledsaget av en åpning av programmet for første gang til fastlandet og andre utenlandske studenter og tillegg av heltidsstudiemodus. I september 2004 ble totalt 92 studenter tatt opp i programmet, omtrent to tredjedeler av lokale Hongkong-studenter og en tredjedel av hovedlandene. Studentene deler mer eller mindre like i deltidsstudiemodus (kun Hongkong-studenter) og heltidsstudiemodus (både fra Hong Kong og utenfor).... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New England College

New England College Master of Arts (MA) i Professional Writing er et akselerert 12-måneders nettbasert program som gir individuell student-sentrert instruksjon fokusert p ... [+]

New England College Master of Arts (MA) i Professional Writing er et akselerert 12-måneders nettbasert program som gir individuell student-sentrert instruksjon fokusert på nye og tradisjonelle skrivebaserte medier. 36-kredittprogrammet kombinerer innovative teoretiske, kreative og praktiske grunnlag for å forberede studentene på utfordringer i det dynamiske og raskt utviklende fagområdet for profesjonell skriving. Studentene mentoreres av høyt kvalifiserte instruktører til å bruke sine kunnskaper og skriveferdigheter til banebrytende kommunikasjonsutfordringer. Programmets Capstone-prosess gir studentene mulighet til å skape en omfattende profesjonell digitalbasert portefølje av arbeid som reflekterer individuelle interesser og karrieremål.... [-]

USA USA Online
September 2019
Deltid
12 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Norwich University of the Arts

Ta øvelsen til nye høyder, avgrense dine tekniske ferdigheter og utforske den kulturelle og historiske konteksten av arbeidet ditt på vårt Creative Skillset-akkreditert M ... [+]

Oversikt

Utfordre din audiovisuelle praksis og streve for originalitet gjennom eksperimentering med konsepter, problemstillinger og materialer knyttet til bevegelige bilder og / eller lyddesign.

Samarbeide

Som forskerstudent ved NUA, vil du bli med et fellesskap av utøvere og forskere med ulike spesialiteter, noe som gir deg verdifulle muligheter til å jobbe sammen både individuelt og individuelt.

Gjennom intensiv studie og omfattende tekniske workshops vil du utvikle de praktiske og konseptuelle ferdighetene som kreves for å skape originalt og innovativt arbeid til krevende faglige standarder.

spesialiserer

Avhengig av din spesialitet, har du sjansen til å engasjere seg med et bredt spekter av audiovisuelle metoder. Disse inkluderer: 2D Digital; CGI og stop-motion animasjonsfilm og bevegelig bildeproduksjon; bevegelsesgrafikk; skripting og fortelling; pre-produksjon og etterproduksjon ferdigheter og teknikker; lyddesign.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Norwich
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk