Master of Arts i Journalistikk og massekommunikasjon i Storbritannia

Søk MAs i Journalistikk og massekommunikasjon i Storbritannia

Journalistikk og massekommunikasjon

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Journalistikk er et felt som fokuserer på å bringe informasjon om lokale, nasjonale og internasjonale hendelser til seg oppmerksomheten til allmennheten. Journalister bidra til å informere folk gjennom intervjuer, observasjon, eller ved å lese og oppsummere tidligere artikler og relevante dokumenter.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

MA i Journalistikk og massekommunikasjon i Storbritannia

Les mer

MA i journalistikk

Leeds Trinity University
Campus Heltidsstudier 1 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds

På Leeds Trinity, tror vi journalistikk er en av de mest spennende, krevende, interessante og givende karriere på planeten. Internett-, utskrifts- og kringkastingsindustrien er svært konkurransedyktig, men våre gode forbindelser med arbeidsgivere betyr at de forteller oss - og hjelper oss med å levere - akkurat det våre trainees trenger for å få jobb. Vi leverer konsekvent oppnådde, lovlig oppmerksomme journalister med multi-plattform nyhetsferdigheter, samt den akademiske evnen som er relevant for høyere nivåforskning. Vår Postgraduate Journalism kurs inneholder alle multiplatform nyhetskunnskaper som trengs for enhver karriere i journalistikk. [+]

På Leeds Trinity, tror vi journalistikk er en av de mest spennende, krevende, interessante og givende karriere på planeten.

Internett-, utskrifts- og kringkastingsindustrien er svært konkurransedyktig, men våre gode forbindelser med arbeidsgivere betyr at de forteller oss - og hjelper oss med å levere - akkurat det våre trainees trenger for å få jobb.

Vi leverer konsekvent oppnådde, lovlig oppmerksomme journalister med multi-plattform nyhetsferdigheter, samt den akademiske evnen som er relevant for høyere nivåforskning.

Vår Postgraduate Journalism kurs inneholder alle multiplatform nyhetskunnskaper som trengs for enhver karriere i journalistikk.

Leeds Trinty's MA Journalism er en av bare fire MA kurs i Storbritannia for å bli akkreditert av begge hoved journalistiske akkreditering organer, BJTC og NCTJ.... [-]


MA Kommuniserende Økonomisk Politikk

New College of the Humanities
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Har du lest Freakonomics (Levitt [+]

En oppsiktsvekkende blanding av økonomisk politikk og kommunikasjon av økonomisk kunnskap, vil denne MA trene deg for å forstå hvordan økonomisk kunnskap brukes i den moderne verden.

Nyutdannede vil være dyktige på å skape mellom økonomene og publikum.

De

Hvem skal søke

Dette programmet kan være riktig for deg hvis du er interessert i å utvikle karrierer som politiker, journalist, arbeid i frivillige organisasjoner eller internasjonale organisasjoner.

Struktur

MA kommunikasjonsøkonomisk politikk består av ti kjernekurs som studeres på heltid over et enkelt studieår, eller deltid over to akademiske år.

Kursene omfatter: Mikroøkonomiske prinsipper, Offentlig... [-]


MA i Digital Media Management

Sheffield Hallam University
Campus Heltidsstudier 1 år January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield

Den kreative industrisektoren er levende, raskt voksende og gir stor fordel for utviklede økonomier. Bare i Storbritannia er de kreative næringene verdt over 77 milliarder kroner i året og står for 5% av økonomien, med eksport på over 17 milliarder pund per år. Kompetente digitale medier ledelse fagfolk er etterspurt å møte denne fenomenale veksten. Dine studier er basert i våre moderne medielaboratorier i Institutt for mediekunst og kommunikasjon. Mange av våre akademiske medarbeidere gir bransjeerfaring til deres undervisning. Kurset inneholder også et vanlig program for industrihøyttalere og klientbaserte prosjekter, samt et grunnlag for de som ønsker å flytte inn i mediestyringsroller innen organisasjoner, anerkjenne eksisterende ferdigheter og kunnskaper gjennom en formell kvalifikasjon, eller starte egen medievirksomhet. [+]

Den kreative industrisektoren er levende, raskt voksende og gir stor fordel for utviklede økonomier. Bare i Storbritannia er de kreative næringene verdt over 77 milliarder kroner i året og står for 5% av økonomien, med eksport på over 17 milliarder pund per år. Kompetente digitale medier ledelse fagfolk er etterspurt å møte denne fenomenale veksten.

Dine studier er basert i våre moderne medielaboratorier i Institutt for mediekunst og kommunikasjon. Mange av våre akademiske medarbeidere gir bransjeerfaring til deres undervisning. Kurset inneholder også et vanlig program for industrihøyttalere og klientbaserte prosjekter, samt et grunnlag for de som ønsker å flytte inn i mediestyringsroller innen organisasjoner, anerkjenne eksisterende ferdigheter og kunnskaper gjennom en formell kvalifikasjon, eller starte egen medievirksomhet.... [-]


Ma i markedskommunikasjon

University of Westminster, Westminster Business School
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Markedsføring kommunikasjon dekker valg og anvendelse av de viktigste kommunikasjonsverktøy tilgjengelig for en organisasjon i jakten på sin markedsføring mål. Dette arbeidet er ofte utføres av spesialiserte byråer, og innebærer både strategisk tenkning og utvikling av kreative løsninger. Det krever en blanding av forskningsbasert kunnskap med praktisering av høyt nivå, ofte svært kreative, ferdigheter. [+]

Markedsføring kommunikasjon dekker valg og anvendelse av de viktigste kommunikasjonsverktøy tilgjengelig for en organisasjon i jakten på sin markedsføring mål. Dette arbeidet er ofte utføres av spesialiserte byråer, og innebærer både strategisk tenkning og utvikling av kreative løsninger. Det krever en blanding av forskningsbasert kunnskap med praktisering av høyt nivå, ofte svært kreative, ferdigheter. Som en del av kurset, vil du ha muligheten til å ta eksamen for Professional Diploma i digital markedsføring og etter vellykket gjennomføring av eksamener bli en profesjonell medlem av Digital Marketing Institute.

Kursinnhold

Kurset dekker de viktigste markedsføring kommunikasjonsteknikker. Den gir deg et tilstrekkelig grunnlag i markedsføring for å gjøre deg i stand til å arbeide lett med personer som er involvert i hele markedsføringsledelse prosessen. Det endelige målet med kurset er å forbedre individuelle karriereutvikling utsiktene gjennom kunnskap om hvordan du søker faglig læring til beste markedskommunikasjon praksis. Et høydepunkt for mange studenter er studieturer og bedriftsbesøk organisert gjennom hele kurset som gir en mulighet for nettverksbygging og utvide læring i nye miljøer.... [-]


MA filmproduksjon

The London Film School
Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

[+]

Opptakskrav

Hva du trenger for din søknad Utfylt elektronisk søknadsskjema To referanser

Testimonial [-]

Ma i filmproduksjon

University of Gloucestershire
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Cheltenham + 1 fler

Studentens praktiske og teoretiske forståelse av filmskaping vil bli videreført av forelesere som jobber som profesjonelle filmskapere. Studentene vil ha tilgang til industristandardutstyr, et profesjonelt filmstudio på campus, personlige redigeringssuiter med profesjonell postproduksjonsprogramvare og økter med eksterne fagfolk. [+]

Studentens praktiske og teoretiske forståelse av filmskaping vil bli videreført av forelesere som jobber som profesjonelle filmskapere. Studentene vil ha tilgang til industristandardutstyr, et profesjonelt filmstudio på campus, personlige redigeringssuiter med profesjonell postproduksjonsprogramvare og økter med eksterne fagfolk. Du vil bli oppfordret til å kreativt utforske kunstskapet innen konteksten av et høyt strukturert, profesjonelt industrimiljø, og bør uteksaminere med klart artikulerte utganger som kan brukes til å fremme karrieren i filmproduksjon.

[-]

MA i multimedia journalistikk

Manchester Metropolitan University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester + 1 fler

Dette kurset gir en direkte rute til 21. århundre journalistikk. Nyutdannede fra alle fagområder er utstyrt med kunnskap og ferdigheter i journalistikk gjennom intensiv praktisk opplæring og undervisning. Konstruert for å møte kravene til mediearbeidsgivere i Storbritannia og utover, blir kurset undervist av dedikert medarbeidere med media og bransjeerfaring, og sterke faglige forbindelser. [+]

Oversikt

Dette kurset gir en direkte rute til 21. århundre journalistikk. Nyutdannede fra alle fagområder er utstyrt med kunnskap og ferdigheter i journalistikk gjennom intensiv praktisk opplæring og undervisning.

Konstruert for å møte kravene til mediearbeidsgivere i Storbritannia og utover, blir kurset undervist av dedikert medarbeidere med media og bransjeerfaring, og sterke faglige forbindelser. Du vil dra nytte av en obligatorisk plassering som gir viktige nettverksmuligheter og øker arbeidsforholdet ditt.

Kurset vil forberede deg til å ta en ledende rolle i en raskt utviklet global medieindustri hvor du vil utforske det globale potensialet for multiplattformsnyheter og -funksjoner publisering. Du vil lære å dekke noen historie for utskrift, Internett, TV eller radio, og hvordan du tilpasser en historie fra ett medium til et annet. Hovedvekten på arbeidsproduksjonen gir deg mulighet til å samle en full og variert portefølje for å presentere til potensielle arbeidsgivere ved oppgradering.... [-]


MA i kommunikasjon, mediepraksis og PR

Swansea University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 3 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea + 1 fler

MA i kommunikasjon, mediepraksis og PR (Public Relations) er utviklet for studenter som ønsker å fokusere sin energi på den sosiale verden av sosiale medier, utvikle sin kreative praksis og profesjonelle skriveferdigheter eller ser på å jobbe i et entreprenørmiljø. [+]

MA i kommunikasjon, mediepraksis og PR (Public Relations) er utviklet for studenter som ønsker å fokusere sin energi på den sosiale verden av sosiale medier, utvikle sin kreative praksis og profesjonelle skriveferdigheter eller ser på å jobbe i et entreprenørmiljø.

Nøkkelegenskaper

MA tilbyr pensumbasert praksis i profesjonelle, moderne mediekompetanse, undervist av fagfolk med faglig bakgrunn. Programmet inkluderer moduler i profesjonell skriving / journalistikk, visuell kommunikasjon og media design, video og dokumentarskap og PR, merkevarebygging og kampanjer. Andre moduler i kommunikasjon, teori, film og historie er også tilgjengelige.

Programmet tillater kandidater å legge til verdifulle og ønskelige faglige mediekompetanse for karriere innen næringsliv, journalistikk, offentlig og media relasjoner, kringkasting, reklame og markedsføring og fagfolk i bransjen for å skaffe seg ny mediekompetanse og kvalifikasjoner som vil forbedre sin fortsatte faglige utvikling.... [-]


MA Fashion Journalism

Regent’s University London
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

MA Fashion Journalism er en ideell progresjon for studenter som ønsker å bygge på en bachelorutdanning i mote, men også for de med bachelorgrad i en annen disiplin enn mote som kanskje ønsker å gå inn i mote og spesifikt inn i motefaget journalistikk. [+]

Motejournalistikk MA

Oversett trender, generer innhold og forbedre dine skriveferdigheter på vårt bransjelevante motejournalistikkprogram.

NøkkelinformasjonNavn: Fashion JournalismKvalifikasjon: MANivå: PostgraduateStudiemodus: HeltidVarighet: 3 vilkår (ett helt kalenderår)Undervisningsavgift: 18.000 £ *Stipend: Ja *Neste startdato: september 2018Fremtidig startdato: september 2019Studie i utlandet: NeiValidering: Regent's University London

* For mer informasjon vennligst se avdelingene for avgifter og finansiell støtte nedenfor.

Oversikt

MA Fashion Journalism er en ideell progresjon for studenter som ønsker å bygge på en bachelorutdanning i mote, men også for de med bachelorgrad i en annen disiplin enn mote som kanskje ønsker å gå inn i mote og spesifikt inn i motefaget journalistikk.... [-]


Ma kjønn, media og kultur

Goldsmiths, University of London
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London + 1 fler

Dette MA introduserer deg til de senere debatter om kjønn i disiplinene sosiologi og medier og kommunikasjon studier, og til de tverrfaglige områder av feministisk sosial og kulturell teori. [+]

Dette MA introduserer deg til de senere debatter om kjønn i disiplinene sosiologi og medier og kommunikasjon studier, og til de tverrfaglige områder av feministisk sosial og kulturell teori.

Tegning på den internasjonalt anerkjente og banebrytende kompetanse av ansatte ved Institutt for sosiologi og Institutt for medier og kommunikasjon, tilbyr programmet deg muligheten til å utvikle banebrytende kritiske ferdigheter i forhold til kulturelle tilnærminger til kjønn dannelse og kjønnsteori.

I tillegg til disse teoretiske og analytiske orienteringspunkter, MA i Kjønn, Media og kultur har som mål å hjelpe deg med å forstå viktigheten av epistemologi og metodikk for evaluering av empiriske undersøkelser av kjønns formasjoner.... [-]


MA i visuell kommunikasjon

Bath Spa University
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Bath + 1 fler

Dette er en praktisk masterstudium for fotografer, illustratører og grafiske designere. Vi oppfordrer deg til å arbeide selvstendig og samarbeide, samtidig som de lærer et felles visuelt språk. [+]

Et praktisk kurs for spesialist fotografer, grafiske designere og illustratører.

Bli med i vår internasjonale kohort - Vi tar imot studenter fra mange land, inkludert Storbritannia, Italia, Kina, Taiwan, Mexico, Colombia og Bulgaria.

Benytt deg av workshops i fotografering, etsning, boktrykk, Screen Print, plast, treverk, maling forberedelse og støping.

Søk om et bredt spekter av akademiske workshops konkurranser og faglige utmerkelser.

Dette er en praktisk masterstudium for fotografer, illustratører og grafiske designere. Vi oppfordrer deg til å arbeide selvstendig og samarbeide, samtidig som de lærer et felles visuelt språk.

Arbeide sammen med andre studenter, og i samråd med veiledere, vil du bygge en profesjonell og kritisk kontekst for praksis, i ferd med å utvikle hver av dine prosjekter. Din økende tillit og økt evne, vil være tydelig i porteføljens du til stede da han begynte i yrket, eller fortsette å studere.... [-]


MA Wildlife Documentary Production

University of Salford
Campus Heltidsstudier 1 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Manchester

På dette kurset lærer du forsknings-, manuskripts- og produksjonsferdighetene som du trenger for å produsere polerte, profesjonelle dyrelivsdokumenter. [+]

Kort sagt:Arbeid mot en tilfredsstillende karriere i et spennende felt med potensial for reiseLær av respekterte filmskapere via en rekke masterclassesUtvikle kreative og tekniske ferdigheter du trenger for å produsere slående og informative wildlife dokumentarfilmer - dette er et Skillset-akkreditert kursBasert på MediaCityUKArbeid / industriell plassering mulighetInternasjonale studenter kan søkeKursoversikt

På dette kurset lærer du forsknings-, manuskripts- og produksjonsferdighetene som du trenger for å produsere polerte, profesjonelle dyrelivsdokumenter.

I tillegg til forelesninger og seminarer vil du delta på masterclasses gitt av eksperter med lenker til fjernsynsindustrien. I tillegg vil du ta turer til en rekke dyreområder, hvor du vil jobbe med individuelle og gruppeprosjekter.... [-]


MA Media og globalisering

Nottingham Trent University: School of Arts and Humanities
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Nottingham + 1 fler

Dette innovative kurset gir deg en bedre forståelse av de mange fasene i dagens kommunikasjonsmedier, blant annet kringkasting og informasjonskommunikasjonsteknologi, og rollen de må spille i globaliseringsprosessene. [+]

MA Media og globalisering

Dette innovative kurset gir deg en bedre forståelse av de mange fasene i dagens kommunikasjonsmedier, blant annet kringkasting og informasjonskommunikasjonsteknologi, og rollen de må spille i globaliseringsprosessene.

Du vil bli med et team av etablerte eksperter som tilbyr et unikt kurs som kombinerer både teoretiske og praktiske tilnærminger. Du vil få en omfattende forståelse av de viktigste teoretiske rammene knyttet til alt = "media og globalisering.

Hva du skal studere

Du vil kritisk analysere medieindustriens rolle og innflytelse i et globalt samfunn for å bli kritisk oppmerksom på konsekvensene av disse debattene for forskningsstrategier, teoretisering og praktisering.... [-]


Ma i global media

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design
Campus Heltidsstudier 1 år Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Fra Al Jazeera til Hollywood, News Corporation til China Central TV, media stadig opererer i en global sammenheng. Dette kurset gir en omfattende tverrfaglig tilnærming til globale medier, og er utformet for dem som arbeider i, eller ønsker å arbeide i, mediebransjen. [+]

Fra Al Jazeera til Hollywood, News Corporation til China Central TV, media stadig opererer i en global sammenheng. Dette kurset gir en omfattende tverrfaglig tilnærming til globale medier, og er utformet for dem som arbeider i, eller ønsker å arbeide i, mediebransjen.

Du vil undersøke viktige utviklingstrekk i media og kommunikasjonsbransjen i forbindelse med logikken i globaliseringen, og utforske den komplekse natur globaliseringsprosessen i mediene. Du vil få en relevant, velbegrunnet, opplæring av høy kvalitet og dyktighet base, slik at du kan utvikle en klar og helhetlig forståelse av kommunikasjon og massemedia.

Basert på løpende vurdering, er kurset undervises i form av forelesninger og seminarer av teamet fra Westminster topp-karakter Kommunikasjon og Media Research Institute (CAMRI). Du vil være en del av et yrende flerkulturelt fagmiljø som har en sterk forskningskultur, og du vil være i stand til å delta på de vanlige foredrag av eksterne høyttalere (akademikere og praktikere) på en rekke kommunikasjons og massemediespørsmål.... [-]


MA i styring og produksjon av vitenskap og naturhistorie

National Film and Television School
Campus Heltidsstudier 2 år January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Beaconsfield

Et unikt kurs, den eneste i sitt slag i Storbritannia, designet for å spore deg raskt inn i bransjen. [+]

Oversikt

Et unikt kurs, den eneste i sitt slag i Storbritannia, designet for å spore deg raskt inn i bransjen.

Ny teknologi og et større utvalg av formater utfordrer de tradisjonelle grensene for naturvitenskapelig programmering og økt etterspørsel etter publikum. Britiske produksjonsbedrifter står i forkant med ledende innovasjon i formater og high-end innhold, med voksende muligheter til å jobbe med nordamerikanske og internasjonale kringkastere.

Topp grunner til å søke:Eksklusivt stipend tilgjengelig for dette kurset med RSPB og andre partnere. *Kurset inkluderer masterclasses fra ledende utøvere i industrien, inkludert fra den verdenskjente BBC NHUStudentene vil få ferdigheter og kompetanse som trengs for å lede vitenskap, naturhistorie og dyrelivsproduksjoner og kunnskapen til å produsere hele forestillinger.Emnet gir studentene mulighet til å generere ideer og formater for naturvitenskap og naturhistorie.Få tryggheten og kunnskapen til å pitche disse ideene til oppdragsgivere.Graduate med en strålende liste over bransjekontakter og relevante ferdigheter for å bygge en bærekraftig karriere som produsent / direktør.Arbeidserfaring ved Storbritannias største dyrelivsproduksjonsselskaper.... [-]