MA i Komposisjonsstudier i Asia

Topp Master of Arts studier i Komposisjonsstudier i Asia 2019

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

Sammensetningsstudier undersøker teorien og øvelsen i skriveinstruksjon. Dette feltet er også kjent som retorikk og sammensetning, høyskole sammensetning og skrive studier. Disse kursene pleier å fremme bruken av skriving og hjelpe elevene bedre å uttrykke seg gjennom skriftlig språk.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Master of Arts i Komposisjonsstudier i Asia

Les mer

Master of Arts i engelsk fordypning i kreativ skriving

Silliman University
Campus Heltidsstudier 2 år November 2019 Filippinene Dumaguete

Studenter hovedfag i kreativ skriving kan velge å sende kreativitet (dikt eller historier, et spill eller en roman) som sin oppgave. [+]

Studenter hovedfag i kreativ skriving kan velge å sende kreativitet (dikt eller historier, et spill eller en roman) som sin oppgave. En betydelig kritisk innføring i en slik avhandling er vanligvis nødvendig.

Omfattende Eksamen

Alle kandidater til MA på engelsk med konsentrasjon i litteratur og kreativ skriving må passere to eksamener før de melde i oppgaveskriving. En undersøkelse er basert på en leseliste som er felles for alle slike programmer. Den andre undersøkelsen er i området av konsentrasjon. Innenfor engelsk og amerikansk litteratur, kan følgende velges:

Begynnelsen av engelsk litteratur Norsk litteratur fra renessansen Syttende århundre engelsk litteratur Attende århundre engelsk litteratur Nittende århundre engelsk litteratur American Literature til 1900 Engelsk og amerikansk litteratur av det tjuende århundre [-]

MA i kreativ skriving

Bar-Ilan University
Campus Heltidsstudier 2 år October 2019 Israel Ramat Gan

Det toårige programmet, som ligger i Institutt for engelsk på Bar-Ilan University , tilbyr en MA i engelsk litteratur med spesialiseringer i litterær fiksjon, poesi eller kreativ nonfiction. [+]

Shaindy Rudoff Graduate Programmet i Creative Writing er en magnet for engelsktalende israelere, samt jøder og ikke-jøder fra hele verden. Det toårige programmet, som ligger i Institutt for engelsk på Bar-Ilan University , tilbyr en MA i engelsk litteratur med spesialiseringer i litterær fiksjon, poesi eller kreativ nonfiction.

Ligger i utkanten av Tel Aviv og bare en times busstur fra Jerusalem, har Bar-Ilan University en variert student kropp.

Studenter i programområdet i alderen 21-71 og kommer fra hele verden. Selv om programmet utforsker den lange tradisjonen mellom jødedommen og skrivingen, er det ingen dagsorden, bare jakten på god skriving. Våre studenter og besøksforfattere opplever ofte sin tid i programmet som en livsforandrende periode.... [-]