Filter
Master of Arts (MA)
Asia Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp Master of Arts studier i Komposisjonsstudier i Asia 2019

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

Sammensetningsstudier undersøker teorien og øvelsen i skriveinstruksjon. Dette feltet er også kjent som retorikk og sammensetning, høyskole sammensetning og skrive studier. Disse kursene pleier å fremme bruken av skriving og hjelpe elevene bedre å uttrykke seg gjennom skriftlig språk.

Som den største og mest folkerike kontinentet i verden, består Asia av en rekke etniske grupper, kulturer, miljøer, økonomi, historiske bånd, og statlige systemer.

Master of Arts i Komposisjonsstudier i Asia

Les mer Minimér

2 Resultater i Komposisjonsstudier, Asia

Silliman University

Studenter hovedfag i kreativ skriving kan velge å sende kreativitet (dikt eller historier, et spill eller en roman) som sin oppgave. ... [+]

Studenter hovedfag i kreativ skriving kan velge å sende kreativitet (dikt eller historier, et spill eller en roman) som sin oppgave. En betydelig kritisk innføring i en slik avhandling er vanligvis nødvendig.

Omfattende Eksamen

Alle kandidater til MA på engelsk med konsentrasjon i litteratur og kreativ skriving må passere to eksamener før de melde i oppgaveskriving. En undersøkelse er basert på en leseliste som er felles for alle slike programmer. Den andre undersøkelsen er i området av konsentrasjon. Innenfor engelsk og amerikansk litteratur, kan følgende velges:

Begynnelsen av engelsk litteratur Norsk litteratur fra renessansen Syttende århundre e... [-]
Filippinene Dumaguete
November 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Bar-Ilan University

Det toårige programmet, plassert i Institutt for engelsk litteratur og språkvitenskap ved Bar-Ilan University , tilbyr en MA i engelsk litteratur med spesialiseringer i l ... [+]

Shaindy Rudoff Graduate Programmet i Creative Writing er en magnet for engelsktalende israelere, samt jøder og ikke-jøder fra hele verden. Det toårige programmet, plassert i Institutt for engelsk litteratur og lingvistikk

ved Bar-Ilan University , tilbyr en MA i engelsk litteratur med spesialiseringer i litterær fiksjon, poesi eller kreativ nonfiction.

Ligger i utkanten av Tel Aviv og bare en times busstur fra Jerusalem, har Bar-Ilan University en variert student kropp.

Studenter i programområdet i alderen 21-71 og kommer fra hele verden. Selv om programmet utforsker den lange tradisjonen mellom jødedommen og skrivingen, er det ingen dagsorden, bare jakten på god skriving. Våre studenter og besøksforfattere opplever ofte sin tid i programmet som en livsforandrende periode.... [-]

Israel Ramat Gan
Oktober 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk