close

Filtre

Se resultater

Master of Arts studier i Korporativ finans 2020/2021

En Master of Arts grad er rettet mot studenter som ønsker å få inngående kunnskap i et bestemt område. De fleste studenter som forfølger dette avanserte studiet vil tidligere ha gjennomført en bachelorgrad. Master of Arts-programmene fokuserer på tema innen samfunnsvitenskap og humaniora. Hva er en MA i Corporate Finance? Når du studerer i dette feltet, lærer du om den økonomiske stru… Les mer

En Master of Arts grad er rettet mot studenter som ønsker å få inngående kunnskap i et bestemt område. De fleste studenter som forfølger dette avanserte studiet vil tidligere ha gjennomført en bachelorgrad. Master of Arts-programmene fokuserer på tema innen samfunnsvitenskap og humaniora.

Hva er en MA i Corporate Finance? Når du studerer i dette feltet, lærer du om den økonomiske strukturen i selskapene. Emner inkluderer finansieringskilder, ledelse, økonomisk teori og markeder. Du kan ta kurs i regnskap, finansiell risiko og strategi, kapitalstyring, bedriftsbudsjett og investeringer. Klasser inneholder generelt en blanding av teori og praktiske øvelser. Du kan få muligheten til å delta i masterklasser ledet av eksperter i bransjen. Mange Master of Arts programmer krever at studentene velger et forskningsområde før du skriver en avhandling.

Fullføre en MA i Corporate Finance vil gi deg ferdighetene til å fremme karrieren din til neste nivå. Hvis du er en profesjonell, kan en mastergrad gjøre deg i stand til å ta på seg mer ansvar og tjene en høyere lønn. Hvis du bare begynner karrieren din, kan en avansert grad tillate deg å skrive inn yrket som leder.

Kostnaden for utdanningen din vil avhenge av universitetet du deltar på. Sjekk med skolene etter eget valg for å lære mer om hva det koster å fullføre en grad.

Når du lager en MA i Corporate Finance, vil du posisjonere deg selv for å bli en leder i en rekke ulike bransjer. Du vil være etterspurt i store bedrifter som verdsetter din evne til å forstå finansiering og andre komplekse problemer. Du kan fungere som en kontroller, rådgiver, investor, regnskapsfører eller strateg. Selv om dine ferdigheter er godt egnet til å jobbe i privat næringsliv, kan du også ha muligheter til å jobbe i regjeringen som økonom eller analytiker.

Ikke vent å ta dine faglige ferdigheter til et høyere nivå av prestasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Cracow University of Economics
Kraków , Polen

Programmet tar sikte på å utdype kunnskap om økonomi og regnskap innen pengepolitikk og finanspolitikk, ledelsesregnskap, lokal- og husholdningsfinansiering, regnskap, finansi ... +

Programmet tar sikte på å utdype kunnskap om økonomi og regnskap innen pengepolitikk og finanspolitikk, ledelsesregnskap, lokal- og husholdningsfinansiering, regnskap, finansiell engineering, skattlegging; ved nyutdannede er utstyrt med spesialisert kunnskap som er essensiell i jobber i internasjonale selskaper og institusjoner i finansmarkedene relatert til bedriftsfinansiering og regnskap. -
MA
Fulltid
4 semestre
Engelsk
okt. 2020
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre