$close

Filtre

Se resultater

Ofte de som oppgraderer fra bachelorutdanningene ønsker å utvide sine karrieremuligheter og lønn potensial, og de gjør det ved å forfølge en Master of Arts eller MA. De fleste MA programmene kan være ferdig i løpet av to eller tre år. Akkurat det er en MA i kosmetikk? Dette programmer søker å forberede deltakerne for vellykkede karrierer hjelpe mennesker å forbedre sine opptredener.… Les mer

Ofte de som oppgraderer fra bachelorutdanningene ønsker å utvide sine karrieremuligheter og lønn potensial, og de gjør det ved å forfølge en Master of Arts eller MA. De fleste MA programmene kan være ferdig i løpet av to eller tre år.

Akkurat det er en MA i kosmetikk? Dette programmer søker å forberede deltakerne for vellykkede karrierer hjelpe mennesker å forbedre sine opptredener. De fleste programmer understreke hårpleie, neglepleie, personlig estetikk og kosmetikk program, og noen også understreke et bestemt aspekt av kosmetikk industrien, slik elektrolyse, voksing, hårfarge eller makeup for TV eller filmer. Noen programmer legger også vekt på menneskets anatomi, kjemi og fysiologi, mens andre konsentrere seg mer utelukkende på hår, sminke og spiker artisteri. En oversikt over populære skjønnhet verktøy og helseprodukter er også vanlig i disse programmene.

Mange kosmetologer er pålagt å gjennomgå videreutdanning opplæring for å opprettholde lisensstatusen innen kosmetikk. I tillegg har en tendens til en lønn å øke sammen med en utdanningsnivå, uavhengig av bransje.

Det er ingen fast kostnader forbundet med å tjene MA i kosmetikk. Sjekk med inntakskontoret for hver skole av interesse for rettidig og korrekt registrering informasjon.

Dette programmet har som mål å forberede studentene for en rekke yrker innen kosmetikk feltet. Mange kandidater går på å jobbe som frisører, spiker teknikere eller makeup artister. Noen tar en gründer tilnærming og velge å åpne sin egen salong, mens andre finner sysselsettingen i hotell, spa eller skianlegg. Noen kandidater velger å jobbe i privat sektor og tilby stedet spiker, sminke eller hår omsorgstjenester, mens andre velger å undervise kosmetikk etter å sikre mastergrad.

Vår database er et flott sted å begynne å lære mer om de mange online kosmetikk kurs som tilbys av skoler over hele verden. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Tartu
Tartu, Estland +1 Mer

Programmet kombinerer ledelse og design av spa-produkter, medisinske og fritidsbehandlinger og velvære.

Programmet kombinerer ledelse og design av spa-produkter, medisinske og fritidsbehandlinger og velvære. -
MA
Fulltid
2 år
Engelsk
Campus
 
Olsztyńska Szkoła Wyższa
Olsztyn, Polen

En kandidat i kosmetologi er utstyrt med kunnskap innen medisinsk vitenskap, helse og fysisk kultur samt spesialkunnskap innen kosmetologi. Ved å bruke kunnskapen om grunnlegg ... +

En kandidat i kosmetologi er utstyrt med kunnskap innen medisinsk vitenskap, helse og fysisk kultur samt spesialkunnskap innen kosmetologi. Ved å bruke kunnskapen om grunnleggende vitenskap forstår han fysikalsk-kjemiske og biologiske prosesser knyttet til kosmetologi. -
MA
Pusse
Campus