MASTERSTUDIES

Deltid Master of Arts studier i Kostymedesign 2020/2021 Europa

En master 's grad er et praktisk akademisk grad. En master 's grad forbereder studentene til å lede eller leder. En master 's grad forbereder også en person for en rekke aktiviteter gjennom spesialisert studie av et felt.

 

Et program i kostymedesign er vanligvis fokusert på å lære elevene det grunnleggende å bygge et plagg fra bunnen av. Studentene kan lære alt fra hvordan å designe et mønster for hvordan å passe ferdig plagget på en person.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Master of Arts Deltid i Kostymedesign Europa

3 Resultater i Kostymedesign, Europa Filter

Master of Arts i kostyme

Accademia Costume & Moda
MA
feb. 2021
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Italiensk
Campus

Master of Arts i kostymdesign

Les mer

MA Historisk kostyme

Arts University Bournemouth - The Graduate School
MA
28 sep. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Historical Costume støtter og utvikler avanserte utøvere som har ambisjoner om å utforske, utfordre og omdefinere forholdet mellom en historisk gjenstand og redesignet og tolk ...

Les mer

MA i protetiske effekter

Falmouth University
MA
sep. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Forbered deg på en fremtid i proteser med dette unike, praksisbaserte kurset. Ta et bransjefokus fra starten av, vil du jobbe i ekte spesialeffektstudioer for å oppnå nøkkelfe ...

Les mer