Master of Arts i Kunst i Sveits

Se MAs i Kunst i Sveits

Kunst

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

The Arts refererer til programmer som fokuserer på intellektuelle typen emner som ikke alltid er så enkelt som naturfag og matematikk. De som ønsker å spille en kreativ rolle i å bidra til samfunnet ville være interessert i kunst.

Sveits, offisielt den sveitsiske konføderasjon, er en føderal parlamentarisk republikk bestående av 26 kantoner, med Bern som sete for de føderale myndighetene. Sveits 's uavhengighet og nøytralitet har lenge blitt hedret av de store europeiske makter. Sveits er et fredelig, velstående og stabilt moderne markedsøkonomi med lav arbeidsledighet.

MA i Kunst i Sveits

Les mer

Master Art Education I Curatorial Studies

Zurich University of the Arts
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Sveits Zürich

Den faglige kommunikasjonen av kultur, kunst, arkitektur og design er viktig. Utdanning, effektiv opplæring og kommunikasjon innen kunst og design spiller en viktig rolle i både offentlig og privat sektor, og reflekterer skiftene som for tiden foregår i kulturproduksjonen og den kreative og kulturelle næringen. I denne sammenheng vil programmet i kuratoriske studier gjøre det mulig for studenten å jobbe som kurator og / eller som kunst- og kulturopplærer på tvers av hele spekteret av institusjonelle og ikke-institusjonelle sammenhenger, i den offentlige og private sektor, og i for-profit og ikke-for-profit domener. [+]

Studerer ved Zurich University of the Arts

Med over 2500 studenter er Zurich University of the Arts et av de største kunstuniversitetene i Europa. Vi gleder oss over studenter som ønsker å krysse grenser og bringe ulike felt sammen, fordi vi er overbevist om at den produktive utvekslingen med andre disipliner bringer fram bedre, mer allsidige og kritisk tenkende kuratorer.

Vi har et utmerket nettverk over hele verden - takket være samarbeid med over sytti universiteter i Sveits og i utlandet, og med utallige partnere fra vitenskap, kultur, næringsliv og industri. Dette mangfoldige samarbeidet står for den nasjonale og internasjonale relevansen av våre programmer.

Om programmet Master Art Education, Curatorial Studies... [-]

Master Of Arts In Design

Zurich University of the Arts
Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Sveits Zürich

Studenter som driver en Master of Arts i Design, utdyper deres eksisterende designkompetanse ved å bygge et utvidet sett av disiplinære, entreprenørskaps- og forskningsferdigheter. Vårt heltids tre-semesterprogram har en sterk forskningsorientering, og krever at studentene skal gjennomføre en individuell masterprojektor for å velge, administrere og gjennomføre et foreslått samarbeidsprosjekt. Denne kursmodellen skaper de ideelle forholdene for kandidater til å ta stilling til ansvarsområder i bedrifter, eller å sette opp egne byråer, eller til å bruke seg til undervisning og forskning, eller å forfølge en akademisk karriere ved å drive doktorgradsarbeid som fører til en Ph.D. . [+]

Jeg er Master of Arts i Design og Design Designer og Design Sowie Personer og designverwandten Begynner i Könnerschaft und erreichen eine fachliche Exzellenz. Im Zentrum des Masterstudiums Steht die forschungsorientierte Arbeits- und Denkweise entlang des eigenen Designprojekter. Die Kombination aus hoher Eigenverantwortung, reflexivem und interdisziplinärem Tenk, einer egen Designhaltung sowie unternehmerischem Handelen spielt beiähigung für die weiteren Karriereschritte eine ebenso entscheidende Rolle wie die Anschlussfähigkeit zu internationaler Praxis oder weiterführender Hochschulbildung.

Das Studium orientiert sich dabei et einem forschungsorientierten Modell, in welchem ​​die Studierenden über drei Semester fokussiert ihr individuelles Masterprojekt zur Reife entwickeln. Ergebnisse sind zukunftsorientierte Designløsungen wie auch vermittelbares Wissen und neue Methods.... [-]