Filter
Master of Arts (MA)
Libanon Beirut Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter MAs in Beirut i Libanon 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Libanon-offisielt kalt den libanesiske republikk. Det er funnet i Øst-Middelhavet. Mange mennesker i landet har tilgang til utdanning som er utgangspunktet strukturert i grunnleggende, primær og sekundær så vel som høyere utdanning.

Inkludering av mange utdanningsinstitusjoner viser at Beirut er sentrum for utdanning og læring over hele Libanon. Verdt å se arkitektoniske og tilgjengelighet av ulike utdanningsinstitusjoner vitner Beirut 's pedagogisk suksess i Libanon.

Master of Arts studier in Beirut i Libanon

Les mer Minimér

treff

Lebanese International University

Undervisning metodikk er oversatt til læringsstrategier som er teoretisk lyd, men likevel praktisk og brukervennlig. ... [+]

Master i Undervisning engelsk som fremmedspråk

Programmet omfatter følgende emner:

Sociology of Education

Dette kurset undersøker vanlige problemer og problemer mot utdanningssystemer rundt arbeidet som følge av den globale økonomiske, sosiale, politiske og kulturelle krefter, fra et sosiologisk synspunkt. Problemstillinger knyttet til politikk, styring, finansiering, bestemmelse, prosesser og resultater av utdanningssystemene for plasseres forskjellig sosiale grupper, vil bli beskrevet og analysert i internasjonale, regionale, nasjonale og lokale kontekster.

Integrere teknologi i utdanning

Dette kurset utforsker teknologi integrasjonsstrategier i utdanning, og forbereder fremtidige lærere til å bruke teknologi som et kraftig verktøy for å forbedre læring. Kurset presenterer også en oversikt over noen læringsteorier og deres implikasjon på læring, og undersøker ulike teknologier som kan brukes i det pedagogiske feltet, inkludert visuelle medier, lyd medier, dataverktøy, internett ressurser, multimedia applikasjoner, og pedagogiske programvare.... [-]

Libanon Beirut
Oktober 2019
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk