Master of Arts i Klaipeda i Litauen

Topp Master of Arts studier i Klaipeda i Litauen 2018

Master

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Republikken Litauen er det offisielle navnet på landet. Det er funnet i nordlige delen av Europa. Litauen setter vitenskap og teknologi i sitt utdanningssystem høyt. Det har de grunnleggende aspekter av primær, sekundær-og tertiær utdanningsnivåer. Litauen er en annen ledende land i tilbudet av kunst, vitenskap, engineering samt teknologiske kurs. Litauen har møtt flere utfordringer i høyere utdanning de siste årene som førte til opprettelsen av 20 universiteter for å forbedre sin tilgjengelighet.

Ligger ved munningen av elven Dane byen Klaipeda er den tredje største byen i Litauen med høy standard utdanningssystemet. Klaipeda utdanningsinstitusjoner som mål å tilby verdige pedagogiske tjenester i liberale vitenskaper og kunst gjennom kjent universiteter som LLC International University og Klaipėdos Universitetas.

Master of Arts studier i Klaipeda i Litauen

Les mer

Master I TESOL

LCC International University
Campus Heltidsstudier 4 semestre January 2018 Litauen Klaipeda

Master i TESOL programmet ved LCC International University er rettet mot et bredt publikum. Den er designet for de som er villige til å utdype sin kunnskap om anvendt språkvitenskap samt de som ønsker en grundig kjennskap til fremmedspråk undervisningsmetoder og deres praktiske anvendelse i internasjonale sammenhenger. [+]

Masterprogram i TESOL er vanlig i mange deler av verden, men er ny til Litauen. Dette internasjonale programmet følger tre hovedprinsipper: teoretisk lingvistisk kunnskap, anvendt forskning, og praktisk bruk av både teori og forskning. Kjernen i dette programmet består av sosiolingvistikk og språkvitenskap, som er kombinert med ledelsen og språkopplæring pedagogikk.

Fakultet Vitnesbyrd fra LCC International University på Vimeo.

Den MA i TESOL programmet ved LCC International University er rettet mot et bredt publikum. Den er designet for de som er villige til å utdype sin kunnskap om anvendt språkvitenskap samt de som ønsker en grundig kjennskap til fremmedspråk undervisningsmetoder og deres praktiske anvendelse i internasjonale sammenhenger. Spesielt er programmet utviklet for: - High school lærere er villige til å berike sin faglige og metodiske kompetanse; - Personer som har fått sin bachelorgrad og ønsker å forfølge en karriere i engelsk språkopplæring i et stadig mer flerspråklige verden; - Personer som er interessert i språk program administrasjon og forvaltning; - Personer som er interessert i forskning innen anvendt språkvitenskap. ... [-]