Filter
Master of Arts (MA)
Nord-Amerika Studietype: Alle Pacing: Deltid

Deltid Master of Arts studier i Litteratur 2020 i Nord-Amerika

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Litteratur viser til kreative skriftlige arbeider i kategorier som poesi, romaner og skjønnlitteratur for å nevne noen. En litteraturprogrammet kan tillate elevene å utforske ulike litteraturtyper. En student kan velge å spesialisere seg i et område som britisk litteratur eller drama, eller f.eks.

The United States of America ofte kalles i USA, er en føderal republikk bestående av femti stater og et føderalt distrikt. De 48 sammenhengende statene og den føderale distriktet Washington, DC er i første Nord-Amerika mellom Canada og Mexico. Delstaten Alaska er i det nordvestlige Nord-Amerika, vest for Canada og øst i Russland over Beringstredet, og delstaten Hawaii er en øygruppe i midten av nordlige Stillehavet. Landet har også fem befolkede og ni ubebodde områder i Stillehavet og Karibia.

MA Deltid i Litteratur i Nord-Amerika

Les mer Minimér

1 Resultater i Litteratur, Nord-Amerika

Northeastern Illinois University

Dette opplæringsprogrammet på engelsk er utformet for å gi avansert studie i sammensetningsstudier. Det gir personlig og faglig utvikling, spesielt i undervisning, forskn ... [+]

Dette opplæringsprogrammet på engelsk er utformet for å gi avansert studie i sammensetningsstudier. Det gir personlig og faglig utvikling, spesielt i undervisning, forskning, skriving, journalistikk, publisering og redaksjonelt arbeid. Programmet forbereder også studenter til studier på Ph.D. nivå.

To hovedalternativer:

Konsentrasjon i sammensetning, MAKonsentrasjon i litteratur, MA

Kurs i dette programmet skal hjelpe elevene til å oppnå betydelig forberedelse på en rekke områder, blant annet skrive teorier, skrivepedagogikk, alternativ litteratur og forholdet mellom komposisjon og litteratur. Det vil være opp til hver student å avgjøre hans eller hennes personlige og faglige behov og, med opplæringsrådgiveren, å skape et program som vil møte både programkrav og individuelle behov.... [-]

USA Avondale
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
1 - 4 år
Campus
Les mer på norsk