Filter
Master of Arts (MA)
Europa Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Luftfart i Europa 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Aviation studerer mange aspekter av fly, inkludert design, produksjon og bruk av fly. Mange luftfarts kurs håndtere tyngre-enn-luft fly, men det er også studiet av lettere-enn-luft luftfartøy, slik som luftskip.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

MA i Luftfart i Europa

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

2 Resultater i Luftfart, Europa

UWL University of West London

Mastergrad i International Tourism and Aviation Management søker å samle teorier, konsepter og praksis for å utvikle kritiske forståelser av en lederskole innen turisme e ... [+]

Oversikt

Mastergrad i International Tourism and Aviation Management søker å samle teorier, konsepter og praksis for å utvikle kritiske forståelser av en lederskole innen turisme eller luftfart.

MA tilbyr en mulighet til å forbedre forskningsmessige ferdigheter for å fremme sysselsetting i turisme eller luftfartsindustrien. Det tilbys som ett års heltid og toårig deltidskurs. Dette kurset leveres i en internasjonalt anerkjent institusjon.

Hvorfor velge dette kurset?

I løpet av kurset vil du vedta en tverrfaglig tilnærming til studiet av turisme og luftfartsadministrasjon ved å tegne på internasjonalt saksemateriale for å forstå den globale virksomheten til både turisme og luftfartssektorer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
IUBH University of Applied Sciences

Ta raskt og trygt kunder og varer til reisemålet - disse er de viktigste oppgavene i Aviation Management. Men i overordnet ledelse er markedsposisjonen og effektiviteten ... [+]

Luftfartsforvaltning - fremtidig luftfartsindustri

Ta raskt og trygt kunder og varer til reisemålet - disse er de viktigste oppgavene i Aviation Management. Men i overordnet ledelse er markedsposisjonen og effektiviteten i selskapet også i dine hender.

Med Master i Aviation Management forvandler du din lidenskap for luftfart og logistikk prosesser til et yrke. Med dette studiet vil du skaffe deg den nødvendige kunnskapen innen flytrafikkstyring for å overta senere ledelsesansvar i et bransjespesifikt selskap med internasjonal forretningsvirksomhet.

dataHvilke karrieremuligheter har du i Aviation Management?Mastergradsprogrammet med fokus på luftfartsadministrasjon gjør deg t... [-]
Tyskland Bad Honnef Berlin
Oktober 2019
Heltid studier
2 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk