MA i Luftfart i Europa

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Luftfart i Europa 2018/2019

Luftfart

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Bedrifter i flyselskapet industri og fly kontroll, blant annet kan leie studenter som har studert luftfart. Dette feltet omhandler de praktiske sidene av flytrafikken, slik som utforming, bruk og miljøpåvirkning. Det inkluderer også studier i ingeniørfag og fysikk.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

MA i Luftfart i Europa

Les mer

Master i Aviation Management

IUBH University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 2 - 4 semestre October 2018 Tyskland Bad Honnef Berlin + 1 fler

Ta raskt og trygt kunder og varer til reisemålet - disse er de viktigste oppgavene i Aviation Management. Men i overordnet ledelse er markedsposisjonen og effektiviteten i selskapet også i dine hender. [+]

Luftfartsforvaltning - fremtidig luftfartsindustri

Ta raskt og trygt kunder og varer til reisemålet - disse er de viktigste oppgavene i Aviation Management. Men i overordnet ledelse er markedsposisjonen og effektiviteten i selskapet også i dine hender.

Med Master i Aviation Management forvandler du din lidenskap for luftfart og logistikk prosesser til et yrke. Med dette studiet vil du skaffe deg den nødvendige kunnskapen innen flytrafikkstyring for å overta senere ledelsesansvar i et bransjespesifikt selskap med internasjonal forretningsvirksomhet.

dataHvilke karrieremuligheter har du i Aviation Management?Mastergradsprogrammet med fokus på luftfartsadministrasjon gjør deg til en ettertraktet ekspert innen luftfart. Som fremtidige ledere tar du ansvaret innen flytrafikk og logistikk. Mulige arbeidsgivere av flygeleder er for eksempel flyselskaper, transport / logistikkfirmaer, leverandører og tjenesteleverandører, ledelseskonsulenter og flyplasser.Nyutdannede fra IUBH er høyt ansett i både nasjonale og internasjonale selskaper. På våre "Karrieredager" har du allerede muligheten til å lage innledende kontakter med fremtidige arbeidsgivere under studiene. [-]

Ma internasjonal turisme og luftfart ledelse med internship

UWL University of West London
Campus Heltidsstudier 18 måneder September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Masterstudiet i International Tourism og Aviation Management søker å forberede fødte individer for en trenerkarriere innen enten turisme og luftfartsindustrien. [+]

MA International Tourism og Aviation Management med Internship

Masterstudiet i International Tourism og Aviation Management søker å forberede fødte individer for en trenerkarriere innen enten turisme og luftfartsindustrien. For eksisterende utøvere, det gir mulighet til å utvikle og redefinere kunnskap og vurdere trender og ulike forvaltningspraksis innenfor sin bransje. Det tilbys som en ett års fulltids og to års deltidsstudium.

Den Internship Course søker å gi den samme strenge og utfordrende program av faglig praksis som MA, men har den ekstra fordelen av å inkludere en 24 ukers betalt internship innlemmet i studietiden. Dette gjør den ideell for studenter som ønsker å legge en praktisk dimensjon til sine studier og forstå kravene til arbeidsplassen tilsyn og forvaltning. Internship muligheter gjennom turisme og luftfart bransjer både i Storbritannia og utenlands. Den internship prosessen er koordinert av universitetets egen dedikerte internship team og trekker på kontakter med over tre tusen arbeidsgivere. ... [-]