Filter
Master of Arts (MA)
Luxembourg Esch-sur-Alzette Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Esch-sur-Alzette i Luxembourg 2019

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Luxembourg, offisielt Storhertugdømmet Luxembourg, er et land i Vest-Europa, grenser til Belgia, Frankrike og Tyskland.

MAs i Esch-sur-Alzette i Luxembourg

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
Luxembourg
Esch-sur-Alzette
Studietype
Pacing
University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)

The Master i arkitektur er et toårig engelskspråklige program som kombinerer både tradisjonelle pensum av arkitektutdannelse og en profilert program strukturert rundt tre ... [+]

Den master i arkitektur er toårig engelskspråklige program som kombinerer både tradisjonelle pensum av arkitektutdannelse og en profilert program strukturert rundt tre store temaer: Arkitektur, European urbanisering og globalisering.

Master i Arkitektur utdanner fremtidens arkitekter med spesifikke tilleggs ferdigheter i forskning og kunnskap innen urban design spesielt for europeiske urbanisme og globalisering.

Master i Arkitektur fokuserer på:

arkitektonisk og urban design på ulike skalaer i europeisk sammenheng, med vekt på de strategiske aspekter ved design arkitektoniske og urbane forskning med arkitektoniske midler (planer, snitt, fasader, diagrammer, perspektiver), med særlig fokus på europeiske urbanisering forskning på virkningen av globaliseringen på byer og regioner, samt på komparativ analyse av typologier i arkitektur og urbanisering over hele verden ... [-]
Luxembourg Esch-sur-Alzette
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk