MASTERSTUDIES

Deltid Master of Arts studier i Lysdesign 2020/2021 Europa

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Studenter som er interessert i å lære å bruke lys for å legge til estetikken til en bestemt plass, kan vurdere området for belysningsdesign. Mange programmer kombinerer teori og praksis for å gi studentene en bred forståelse av hvordan lys interagerer med ulike miljøer.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Master of Arts Deltid i Lysdesign Europa

1 Resultater i Lysdesign, Europa Filter

Master i lysdesign og ledelse

WINGS - Wismar University
MA
sep. 2020
<
Deltid
<
5 semestre
Engelsk
Nettstudier

Målet med vårt profesjonelle masterkurs (undervist på engelsk) er å trene lysdesignere fra hele verden omfattende. De høyt anerkjente kvalifikasjonene og ferdighetene som oppn ...

Les mer