MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Makroøkonomi 2020/2021

En Master of Arts, ellers kjent som en MA, er den første tilgjengelige utdannet og følger undergraduate studie og oppnåelse av en bachelorgrad. Det er en mulighet til å dykke inn i videre studier av et emne av interesse. Mange velger denne graden enten å starte en ny karriere i et fagfelt eller som forberedelse til doktorgradsstudier.

Hva er en MA i makroøkonomi? Denne oppgraderingen hjelper studenter å få kunnskap om økonomisk økonomi analyse. De lærer om hvordan ulike kilder til aggregert risiko og usikkerhet påvirker økonomien, og hvordan man bruker verktøy, modeller og data for bedre å forstå vanlige bransjeproblemer. Kursene kan omfatte studier av økonomiske modeller, kvantitative metoder, makroøkonomi, mikroøkonomi og statistikk. Andre temaer kan dekkes, for eksempel finansmarkedsregulering, beregningsmetoder, finanspolitikk og pengepolitikk.

Denne graden hjelper lærde å få mulighet til å anvende statistiske og modelleringsteknikker for å gi analyse av sannsynlig økonomisk og økonomisk ytelse. De polerer også deres evne til å lage executive-level og tekniske rapporter, samt finpudse sine offentlige talevansker.

Programkostnadene for MA i makroøkonomi vil variere, basert på institusjonen du velger å delta, sin beliggenhet og lengden på kurset, som varierer fra ett til to år. Kontakt de spesifikke skolene for mer informasjon om avgifter og utgifter.

Nyutdannede med en MA i makroøkonomi er sannsynlig å bli analytikere eller revisorer i finansielle enheter, offentlige byråer, konsulenter og multinasjonale organisasjoner. De kan starte sin karriere som handelsinterns eller forskningsassistenter. Med mange års erfaring kan kandidater bli økonomer, konsulenter eller politikkspesialister. På universiteter kan de bli lærerassistenter og forfølge doktorgradsarbeidet eller finne arbeid som forelesere.

MA i makroøkonomi programmet kan bli funnet i en rekke universiteter over hele verden. Online kurs er også et tilgjengelig alternativ for studenter som foretrekker fjernundervisning. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Makroøkonomi Filter

Master i kvantitativ økonomi

University of Tartu
MA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

MA i Quantitative økonomi gir studentene sterk forberedelse i moderne økonomisk teori og økonometriske analysemetoder.

Les mer