Master of Arts studier i Mexico

Topp Master of Arts studier i Mexico 2019

Master

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Mexico er et av de mest populære turistmålene land på planeten. Landet har både tropiske og tempererte soner som gir elevene den beste tiden her. Hvis du ønsker å studere for kurs i nasjonale, autonome universitetet i Mexico, vil det være et strålende liv med mye underholdning i landet også.

Master of Arts studier i Mexico

Les mer

Master i kunst i klassisk arkeologi

Unitelma Sapienza
Nettstudie Heltidsstudier 2 år Åpen påmelding Mexico Mexico Online

Mastergraden i klassisk arkeologi representerer en flott innovasjon blant italienske universiteter kurs. De berømte studiene i arkeologi i Roma Sapienza University er kombinert med Unitelma Sapienza Universitys elektroniske verktøy, som gir italienske og internasjonale brukere et eksklusivt og prestisjetungt opplæringsprosjekt. Denne mastergrad er en universitetsgrad utdelt i fellesskap av de to partneruniversitetene. [+]

Mål

Mastergraden i klassisk arkeologi representerer en flott innovasjon blant italienske universiteter kurs. De berømte studiene i arkeologi i Roma Sapienza University er kombinert med Unitelma Sapienza Universitys elektroniske verktøy, som gir italienske og internasjonale brukere et eksklusivt og prestisjetungt opplæringsprosjekt. Denne mastergrad er en universitetsgrad utdelt i fellesskap av de to partneruniversitetene.

Mastergraden i klassisk arkeologi tar sikte på å gi en grundig opplæring innen klassisk arkeologi. Spesielt, gjennom en didaktisk metodikk som kombinerer både tradisjonelle (arkeologiske, språklige-filologiske, kunstneriske) og nyskapende ressurser (bruk av de mest avanserte metodene til kunnskapen om materialkulturen), har de til hensikt å trene på andre nivåskandidater i arkeologiske og historiske ferdigheter.... [-]


Master of Arts i bærekraftig utvikling (Online med korte residenter i Vermont og i utlandet)

SIT Graduate Institute
Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år September 2019 Mexico Oaxaca

I de siste tiårene har økonomisk ulikhet og ødeleggelse av miljøet blitt stadig mer uttalt. Oppdag hvordan dagens systemer har ført til dagens voksende ulikhet, fattigdom og uholdbar bruk av naturressurser og utvikle ferdigheter for å skape forandring på en rekke arenaer. [+]

Oversikt

I de siste tiårene har økonomisk ulikhet og ødeleggelse av miljøet blitt stadig mer uttalt. Oppdag hvordan dagens systemer har ført til dagens voksende ulikhet, fattigdom og uholdbar bruk av naturressurser og utvikle ferdigheter for å skape forandring på en rekke arenaer.

Hva du lærer

Varig forandring krever innkjøp fra alle interesserte parter. Lær verktøyene for deltakende forespørsel og design for å utvikle samarbeidsløsninger som fordeler flere interessenter.

Identifisere hull i dagens bærekraftig utviklingspolitikk og hvordan nyskapende økososial design kan brukes på disse områdene.

Få et globalt, komparativt perspektiv på bærekraftig utvikling og regenerering på tvers av geografiske, økologiske, sosioøkonomiske, kulturelle og politiske sammenhenger.... [-]