Filter
Master of Arts (MA)
Europa Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste skoler Master of Arts studier i Mote-PR i Europa 2019

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Fashion PR er et felt for studenter som har en lidenskap for å kommunisere de nyeste trendene og designe engasjerende markedsføringskampanjer. En av de mest innflytelsesrike medier i populærkultur, mote er en stor industri, og dens PR-arbeidere er integrert i merkevarebygging og popularisering av det nyeste utseendet.

Europa er, etter konvensjonen, en av verdens 's syv kontinenter. Bestående av vestligste punktet i Eurasia, Europa er vanligvis delt fra Asia ved vannskillet deler av Ural og Kaukasus-fjellene, den Ural-elven, Det kaspiske og Svartehavet, og vassdrag som forbinder Svartehavet og Egeerhavet Seas.

Master of Arts i Mote-PR i Europa

Les mer Minimér
Other options within this field of study:
MAMote-PR

1 Results in Mote-PR, Europa

Conde Nast College

MA Fashion Media Practice er et unikt industrifokusert program som tilbyr tre mulige Pathways , som alle fokuserer på et kjernevirksomhet i Condé Nast-kompetanse. De tre ... [+]

MA Fashion Media Practice

Med Business, Fashion Journalism eller Creative Direction

MA Fashion Media Practice er et unikt industrifokusert program som tilbyr tre mulige Pathways , som alle fokuserer på et kjernevirksomhet i Condé Nast-kompetanse. De tre distinkte spesialismene som tilbys (Media Business, Fashion Journalism og Creative Direction) bygger på kunnskap og praksis av Condé Nast Publications og den bredere mote og medieindustrien. Programmet vil kombinere uavhengig forskning med undervist faglig innhold og samtaler / master-klasser fra ledende fagfolk i bransjen.

Kjerneformålet med programmet er å gi studentene mulighet til å bli effektive utøvere innen de valgte feltene innen mote og media. Alle Pathways tar sikte på å utvikle viktige overførbare ferdigheter i effektiv kommunikasjon, og sikre at kandidatene får anledning til å anskaffe og demonstrere følgende:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2019
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk