Filter
Master of Arts (MA)
Tyskland Studietype: Alle Tempo: Alle

Sjekk ut Master of Arts studier i Mote i Tyskland

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Motestudier er utmerket for personer som har et godt øye for design og en lidenskap for stil. På et studieprogram i mote kan studentene lære om ulike aspekter ved motedesign og utforske emner som teorier, kunst, trender og historie.

Tyskland er et flott reisemål for internasjonale scholarsand har en høy kvalitet høyere utdanning. Verdien av dette utdanningsnivået har blitt forbedret av Tyskland 's sterk økonomi. Utenlandske studenter nyte gode levekår på en sikker og trygge omgivelser. Berlin er hovedstaden.

MA i Mote i Tyskland

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

2 Results in Mote, Tyskland

Other options within this field of study:
AMD Akademie Mode & Design

Bærekraftig design strategier og tilnærminger i de kreative næringene for å utvikle - fra masterstudiet Sustainability i Fashion og Creative Industries er endringsagenter ... [+]

Bærekraft i mote og Creative Industries (MA)

Bærekraftig design strategier og tilnærminger i de kreative næringene for å utvikle - fra masterstudiet Sustainability i Fashion og Creative Industries er endringsagenter som gjør omfattende endringer i de kreative næringene med helhetlige, bærekraft orienterte tilnærminger.

Denne unike programmet er rettet mot både kreative designere og løsningsorienterte ledere som har en bevissthet om ressurser og økologisk enn ønsker å posisjonere etisk, sosialt og økonomisk bærekraftig.

The Master Programmet omfatter fire store felt av studien "Sustainable Design Strategies", "bærekraftig produksjon og tekstiler", "Bærekraftig Marketing og Business" og "Bærekraftig Design antropologi". Utforsk utforming utvikling og trender som omhandler opprinnelsen til ressurser og materialer og resirkulering, lære begrepene bærekraftig produksjon og bærekraftig forbruk - og bli en ekspert på miljø- og samfunnsstyring.... [-]

Tyskland Berlin
September 2019
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
Berlin School Of Business & Innovation

Denne mastergraden i Fashion vil hjelpe deg å forstå hvordan du utvikler vellykkede merkevarer og også hvordan du kan inspirere kundeloyalitet i et marked som stadig gjen ... [+]

MA i Fashion Retail og Luxury Management

Denne mastergraden i Fashion vil hjelpe deg å forstå hvordan du utvikler vellykkede merkevarer og også hvordan du kan inspirere kundeloyalitet i et marked som stadig gjenoppfinder seg selv. Etter å ha tatt dette kurset, vil du kunne søke om roller i motehåndtering og / eller markedsføring, design og merkevareadministrasjon.

Alternativt kan du gå videre til en forskningsgrad, inkludert doktorgrad i et relevant område.

Denne italienske kvalifikasjonen er anerkjent i hele Europa og internasjonalt. Dette programmet er undervist på engelsk og, som BSBI-student, får du tilgang til gratis nybegynners tyske språklasser.

Betal før 28. februar 2019 og motta opptil € 2000 av studieavgiftene dine.... [-]

Tyskland Berlin
October 2019
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk