MA i Naturvitenskap i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Naturvitenskap i England Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Naturvitenskap

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Naturvitenskap avtale med forståelsen av naturfenomener gjennom observasjoner og spådommer. Den vitenskapelige metode og naturlovene kan dekkes. Naturvitenskapelige grener omfatter områder som fysikk og biologi, og det er mange flere.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

England er den største av de fire "hjem nasjoner " som utgjør Storbritannia. Det er også den mest folkerike av de fire med nesten 52 millioner innbyggere (omtrent 84% av den totale befolkningen i Storbritannia).

Beste Master of Arts i Naturvitenskap i England i Storbritannia

Les mer
Foreløpig er det ingen programmer å vise for MA Naturvitenskap Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland England. Prøv vår kategori Master Naturvitenskap istedet.

Search for similar programs here