MA i Breda i Nederland

Beste studieprogrammer MAs i Breda i Nederland 2018

Master

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Folk, språk og kultur i Nederland er referert til som "Dutch ". En moderne europeisk land i dag, bevart Nederland sin svært internasjonal karakter og er kjent for sin liberale mentalitet. Nederland har mange universiteter. Landet har nylig konvertert sine egne titler til bachelor / master system.Det er to typer universiteter: Akademiske (fokusere mer på teoretisk kunnskap, aka "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokusere mer på praktisk kunnskap, aka "Hogeschool ")

Den vakre byen Breda er kjent som en perfekt ferie spot. Men ikke mange er klar over at dette stedet har noen gode utdanningsinstitusjoner som NHTV Breda University of Applied Sciences. Disse universitetene er kjent for kvalitet utdanning og har god business studier avdelingen.

Master of Arts studier i Breda i Nederland

Les mer

Master Of Photography

Avans University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Nederland Breda

The Master of Photography utfordrer elevene til å tenke og handle utenfor tradisjonelle definisjoner av mediet. I en kritisk og støttende miljø, deltakerne bakken sin praksis i den historiske og moderne diskurs. [+]

The Master of Photography er et toårig fulltidsstudium. Det tilbyr ambisiøse kunstnere en kritisk kontekst der de kan utdype sin praksis og legge grunnlaget for en langsiktig, bærekraftig karriere i kunsten.

En engasjert og væske posisjon

Som eneste masterstudiet i Nederland dedikert til fotografering, opererer vi fra bredest mulig definisjon av mediet. Dokumentaren diskurs og linse-baserte medier teori er utgangspunkt for en uortodoks rekke kulturproduksjon. Studenter og lærere arbeider i et bredt spekter av sammenhenger, blant annet film, performance, skriving, aktivisme og konservering.

Curriculum

I kjernen av programmet er studentens selvstyrt forskning og studio praksis. En sterk teoretisk komponent, kombinert med veiledning fra et fakultet av anerkjente kunstnere, guider elevene mot utvikling av prosessbasert tilnærming til kunstnerisk produksjon. De kvaliteter og problemer som er spesifikke for objektivet baserte medier er utforsket fra innenfor konsept riket.... [-]


Master I Grafisk Design

Avans University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Nederland Breda

Master of Graphic Design guider nye fagfolk mot utviklingen av en prosessbasert tilnærming. Programmet er utviklet av og for en verden i forandring. [+]

The Master of Graphic Design er et toårig fulltidsstudium. Det tilbyr ambisiøse designere muligheten til å utdype sin praksis og legge grunnlaget for en langsiktig, bærekraftig karriere innen design.

Et fokus på fremtiden

Programmet sentre ved en grundig forståelse av prosessen med utforming og er forskningsrettet. Du vil få opplæring i medier og grafisk design teori, samt de kommunikative og etiske ferdigheter avgjørende for den visuelle tolkning av informasjon i dagens teknologibaserte samfunn. Veiledere og gjesteforelesere er fagfolk med rike og aktive praksis, slik at vi kan holde våre finger på pulsen av den stadig skiftende design verden.

Curriculum

Din egen forskning og studio praksis er i hjertet av programmet, som bygger mot et stadig mer selvdreven tilnærming. Den pedagogiske banen begynner med en prosess med eksperimentering, hvor du vil bli introdusert til en rekke holdninger og praksis. Du vil gradvis fokusere på design metode og kontekst av ditt valg. ... [-]


Master Of Fine Art

Avans University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 Nederland Breda

The Master of Fine Art er forpliktet til å styrke kunstnere. Gjennom en dypere sin kunstneriske praksis og utforskningen av selvorganisering og alternative modeller, studentene få byrå i sammenheng med samtidskunsten og dagens samfunn. [+]

The Master of Fine Art er et toårig fulltidsstudium. Det tilbyr ambisiøse artister muligheten til å utdype sin praksis og posisjonere seg fast i den historiske og moderne diskurs.

kunstnerisk byrå

Kunstnerens rolle i samfunnet er i endring. På AKV | St.Joost, vil du lære ikke bare hvordan å svare på dagens utfordringer og muligheter, men også hvordan man skal forme denne nye virkeligheten. Programmet er dypt involvert med nye modeller av selvorganisering, alternative nettverk og kunstnerinitierte aktiviteter. Alle lærere har praksis engasjert med disse modusene å arbeide på, og sammen med dem du vil utforske din egen posisjon i dagens landskap.

Læreplanen planen~~POS=HEADCOMP ... [-]

Master Of Animasjon

Avans University of Applied Sciences
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Nederland Breda

The Master of Animation er laget for nye fagfolk forpliktet til å utvide sin palett og svarer til kravene fra en voksende feltet. Programmet baserer seg på, og dermed dyrker, en innovativ holdning. [+]

The Master of Animation er et ettårig, full-time program. Det tilbyr ambisiøse animatører muligheten til å utvide sin kompetanse og legge grunnlaget for en langsiktig, bærekraftig karriere i den kreative bransjen.

Et felt fylt til randen med mulighet

Animasjon fagfolk arbeide innenfor et stadig bredere spekter av sammenhenger. Programmet hjelper elevene navigere animasjon voksende feltet, som inkluderer avgjørende rolle det har lenge spilt i kino, men også spennende nye applikasjoner innen design, spill og interaktive medier. Studentene blir utfordret til å finne nye måter å legge inn disse områdene, og å etablere sin egen posisjon innenfor dem.

Curriculum

Studentens selvstyrt forskning og studio praksis er i sentrum av programmet. Vi jobber med å skape betydelig faglig vekst, basert på din bakgrunn, forskning banen og ambisjoner. Programmet er rettet mot animatører og designere som har erfaring med bevegelige bilder.... [-]