$close

Filtre

Se resultater

Master of Arts studier i Park- og rekreasjonsledelse 2023

Studenter som allerede har en lavere grad og ønsker å videreutvikle sin utdanning kan velge å forfølge en Master of Arts. Dette programmet tilbys i en rekke områder, og tar vanligvis fire år å fullføre. Hva er en MA i Parks and Recreation Management? Dette programmet forbereder studentene for forvaltningen av de ulike ansvarsområder knyttet til fritids parker og anlegg. De fleste studie… Les mer

Studenter som allerede har en lavere grad og ønsker å videreutvikle sin utdanning kan velge å forfølge en Master of Arts. Dette programmet tilbys i en rekke områder, og tar vanligvis fire år å fullføre.

Hva er en MA i Parks and Recreation Management? Dette programmet forbereder studentene for forvaltningen av de ulike ansvarsområder knyttet til fritids parker og anlegg. De fleste studier vil omfatte både generelle virksomhet klasser og de som er knyttet til rekreasjon. Emner som tilbys i en læreplan kan dekke human resource management, reklame, forretningsdrift, budsjettering, programplanlegging, stiftelser i rekreasjon og kommersiell rekreasjon ledelse. Studentene vil ofte lære via klasserom foredrag og diskusjon samt via praktiske innstillinger på lokale fasiliteter og parker.

Det er mange fordeler for studenter som forfølge denne graden.De lederegenskaper lært vil forberede dem for en karriere i mange lederroller, og karrieremuligheter er enorme.

Studenter bør alltid spørre om undervisning og avgifter når de vurderer å søke på en bestemt program. Fordi denne graden er tilgjengelig på en rekke internasjonale steder, kan den totale kostnaden varierer ganske mye. Når du ber om økonomiske krav, kan studentene også være lurt å spørre om økonomisk støtte muligheter som lån og stipend.

Studenter som uteksamineres med en MA i Parks and Recreation Ledelsen kan velge mellom en rekke yrker. Arbeidsgivere kan inkludere feriesteder private, offentlig rekreasjon avdelinger og parker, kriminalomsorgens institusjoner, føderale landforvaltningsorganer, sykehjem, treningssentre, ideelle organisasjoner og privatreisebransjen.Spesifikke jobbtitler inkluderer National Park Service administrator, kommunale parker og rekreasjon direktør, universitetsprofessor, byplanlegging kommisjonær, senior aktivitet direktør, resort manager, dyreliv sjef og direktør for miljø og friluftsliv.

Ved hjelp av vår online database for å undersøke skoler er enkelt. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Prescott College
Prescott, USA

Som informerte fagpersoner er friluftslærere kritiske tenkere som kan støtte positive endringer i enkeltpersoner, organisasjoner og samfunn. Friluftslærere forstår økologiske ... +

Som informerte fagpersoner er friluftslærere kritiske tenkere som kan støtte positive endringer i enkeltpersoner, organisasjoner og samfunn. Friluftslærere forstår økologiske og menneskelige systemer og hjelper til med å løse noen av utfordringene samfunnet står overfor i dag, inkludert helseproblemer, miljøspørsmål, spørsmål om sosial rettferdighet og bærekraft. -
MA
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier