Filter
Master of Arts (MA)
Kina Studietype: Alle Pacing: Alle

Sjekk ut MAs i Pedagogikk i Kina

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

I sin videste forstand kan utdanning bli definert som enhver utviklende erfaring som har en eller annen effekt på et individ. En slik erfaring vil videre kunne påvirke hvordan individet, eller studenten, tenker, føler og handler. Pedagogikk er et viktig begrep innen utdanning som henviser til undervisningsmetodikk.  

Kina søker å fremme utviklingen av førsteklasses universiteter. Kina 's økonomi er allerede verdens ' s nest største og er fortsatt økende. Opplever sin kultur og forstå dens markedsveksten vil øke din karriere.

Master of Arts i Pedagogikk i Kina

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

1 Resultater i Pedagogikk, Kina

Andre valg innen dette fagområdet:
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Denne master i engelsk utdanning programmet er utformet for å skape muligheter for å forbedre studentenes faglige og praktiske forståelse og forståelse av Master of Engli ... [+]

Master i engelsk utdanningoversikt

Denne master i engelsk utdanning programmet er utformet for å skape muligheter for å forbedre studentenes faglige og praktiske forståelse og forståelse av Master of English Education (TESOL). Programmet er ment for språklærere, lærerutdannere, pedagogiske materialforfattere og språktestdesignere som forventes å fortsette å forbedre engelsk kompetanse og ferdigheter.

Studenter som uteksaminerer seg fra denne store vil få en mastergrad fra University of Liverpool, Storbritannia, akkreditert av kinesisk utdanningsdepartement.

Kunnskap og ferdigheter

Dette masterprogrammet utvider studentenes kunnskaper og ferdigheter på følgende områder:... [-]

Kina Suzhou
September 2019
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk