Filter
Master of Arts (MA)
USA Michigan Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler MAs i Pedagogikk i Michigan USA

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Noen kan velge å utdanne seg selv, men utdanning gjennomføres som oftest under ledelse av en lærer eller instruktør. Høyere utdanning tas som regel under en professors veiledning. Utdanning kan foregå i mange ulike omgivelser, både formelle og uformelle.  

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Topp universiteter Master of Arts i Pedagogikk i Michigan i USA

Les mer Minimér

1 Resultater i Pedagogikk, Michigan

Ming Chuan University

I de senere år har feltet TCS / FL (undervisning kinesisk som et annet / fremmed språk) raskt utvidet til hvert hjørne av verden. Mastergradsprogrammet for undervisning k ... [+]

Hvorfor TCFL?

I de senere år har feltet TCS / FL (undervisning kinesisk som et annet / fremmed språk) raskt utvidet til hvert hjørne av verden. Mastergradsprogrammet for undervisning kinesisk som fremmedspråk ble grunnlagt for å fremme eksepsjonelle talenter innen TCFL. Mastergradsprogrammet legger stor vekt på å integrere teorier og praksis i utdanning. Vi tar sikte på å forberede studentene på en lovende karriere i TCFL og videre bidra til kinesisk språkutdanning.

En studie for to grader

Etter ferdigstillelse av 36 studiepoeng, vil studentene bli utdelt med to høyere grad, Master of Arts (MA) av SVSU og Master of Arts (MA) av MCU-MI. De to grader viser en internasjonal, tverrkulturell og tverrfaglig kompetanse til kandidatene.... [-]

USA Saginaw
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk