Filter
Master of Arts (MA)
Filippinene Dumaguete Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter MAs i Dumaguete på Filippinene 2019

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.

Filippinene, offisielt kjent som Republikken Filippinene er en suveren stat i Sørøst-Asia i det vestlige Stillehavet. Engelsk er et av de offisielle språkene i Filippinene og er et obligatorisk fag i alle skoler.

Master of Arts studier i Dumaguete på Filippinene

Les mer Minimér

treff

Silliman University

Den Psykologisk institutt tilbyr graden Master of Arts i psykologi hovedfag i Industrial / Organizational Psychology. Dette programmet har som mål å forberede fagfolk til ... [+]

Den Psykologisk institutt tilbyr graden Master of Arts i psykologi hovedfag i Industrial / Organizational Psychology.

Dette programmet har som mål å forberede fagfolk til å bruke sin kunnskap i grunnleggende vitenskapen om psykologi i sitt arbeid, enten i industrien, skole, myndigheter, samfunnet byråer, eller klinisk setting. Kursene er organisert rundt teorier og prinsipper for menneskelig atferd med vekt på lokal kultur og praktisk anvendelse.

En generell studiekompetanse test administreres og en søker intervju er gjennomført. Opplæring og arbeidserfaring er en fordel. Undergraduate akademiske bevis vurderes.

Søkere forventes å ha over gjennomsnittet ytelse i relevante lavere kurs.... [-]

Filippinene Dumaguete
November 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Silliman University

Studenter hovedfag i kreativ skriving kan velge å sende kreativitet (dikt eller historier, et spill eller en roman) som sin oppgave. ... [+]

Studenter hovedfag i kreativ skriving kan velge å sende kreativitet (dikt eller historier, et spill eller en roman) som sin oppgave. En betydelig kritisk innføring i en slik avhandling er vanligvis nødvendig.

Omfattende Eksamen

Alle kandidater til MA på engelsk med konsentrasjon i litteratur og kreativ skriving må passere to eksamener før de melde i oppgaveskriving. En undersøkelse er basert på en leseliste som er felles for alle slike programmer. Den andre undersøkelsen er i området av konsentrasjon. Innenfor engelsk og amerikansk litteratur, kan følgende velges:

Begynnelsen av engelsk litteratur Norsk litteratur fra renessansen Syttende århundre e... [-]
Filippinene Dumaguete
November 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk