$close

Filtre

Se resultater

Master of Arts studier i Częstochowa i Polen 2022

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.Czestochowa er ikke bar… Les mer

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.

Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.

Czestochowa er ikke bare kjent for Pauline klosteret Jasna Góra, men er også godt kjent for sine pedagogiske fasiliteter. Częstochowa University of Technology, Jan Długosz University, Polonia University og Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki er blant de topp rangerte institusjonene i landet.

Master of Arts studier i Częstochowa i Polen

Minimér
Les mer om å studere i Polen
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Polonia University
Częstochowa, Polen

MA programmer gir studentene kunnskap om bedriftsøkonomi og økonomi. Graden er tildelt på grunnlag av kjerne og spesialiserte kurs.

MA programmer gir studentene kunnskap om bedriftsøkonomi og økonomi. Graden er tildelt på grunnlag av kjerne og spesialiserte kurs. -
MA
Fulltid
Deltid
okt. 2022
Campus