Filter
Master of Arts (MA)
Polen Wrocław Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler MAs i Wrocław i Polen 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.

Wrocław er regnet som den tredje største senter for utdanning i Polen. I tretti kjente institusjoner, er det mer enn 135.000 studenter. Wrocław University of byen tilbyr sunn faglig miljø til lokale og utenlandske studenter.

MAs i Wrocław i Polen

Les mer Minimér

treff

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

MA Study Programme i grafikk engasjerer elevene i en rekke grafiske prosesser. ... [+]

MA studium i Grafikk engasjerer elevene i en rekke grafiske prosesser.

Deltakerne i programmet får muligheten til å undersøke og lære metoder for dyptrykk (etsing og gravering), silketrykk, plan utskrift (plate og stein litografi), lettelse utskrift (tresnitt, linocut) og digitaltrykk. Studenter som deltar i programmet vil ha en mulighet til å spesialisere seg i unike praksiser og teknikker, nemlig mezzotint, foto-etsing, eller collograph. Programmet pensum presenterer grafikk i samråd med polske tradisjoner og kunstneriske prestasjoner, og oppfordrer moderne og eksperimentelle tilnærminger også.

[-]
Polen Wrocław
October 2019
Deltid
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Wroclaw

MA studieprogrammet består av fire semestre: ett semester med et felles program for alle studenter og tre semestre med spesialiseringskurs. Ett av tre semestre er utforme ... [+]

5 spesialiseringer er tilgjengelige:

Offentlig politikkPolitisk kommunikasjonOffentlig administrasjon (organisert i fellesskap med Georgian Institute of Public Affairs)Demokrati og utvikling i Europa og Kaukasus (organisert i fellesskap med Georgian Institute of Public Affairs)Sentral- og Øst-europeiske studier (organisert sammen med Universitetet i Bucuresti)

Institutt for statsvitenskap ved Universitetet i Wrocław er en av de største og mest dynamiske sentrene for statsvitenskapelig forskning i Polen. Siden 2008 har instituttet også utviklet læreplaner på engelsk. Både internasjonale og polske kandidater kan bli med på studiet og få tittelen Master of Political Science.

... [-]
Polen Wrocław
October 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk