MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Politisk økonomi i Leeds Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

Politisk økonomi kombinerer to disipliner å fokusere på handel, markedsføring, og industrien i forhold til lover og forskrifter. Det kan innlemme historie og filosofi for å analysere trender og virkningen av regjeringen på den finansielle stabiliteten i en nasjon.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Leeds er i West Yorkshire, med rundt en halv million innbyggere. Byen har tre høyskoler og tre universiteter med til sammen 250 tusen studenter som gjør halvparten av byens befolkning. Den ble kåret til beste britiske universitetet destinasjon ved en undersøkelse i avisen The Independent.

Topp Master of Arts i Politisk økonomi i Leeds i Storbritannia

1 Resultater i Politisk økonomi, Leeds Filter

MA International Politisk økonomi

Leeds Beckett University
MA
aug. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Få en omfattende forståelse av virkningen av globalisering og av utfordringene prosessen med dypere økonomisk integrasjon gir.

Les mer