MASTERSTUDIES

MAs i Politisk økonomi i Sveits

MA Anvendt språkvitenskap er den vanligste av en rekke Masters, eller MA som de er kjent, som har en høyere konsentrasjon på vitenskap og fokusere mindre på klasseromspraksis.

Som økonomier er mer koblet på et globalt marked, er spesialister som trengs for å analysere virkningen at styrende faktorer og forskrifter har på industri og distribusjon av varer og tjenester. Politisk økonomi konsentrerer seg om å utdanne studentene om disse og andre spørsmål som angår økonomi til statsvitenskap.

Sveits (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansk:. Svizra Sveits har noen av de verdenskjente universites som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, University of Lausanne eller University of St. Gallen. Husk, it 's mye bedre å snakke det lokale språket, så hvis du kan ' t snakker enten fransk, tysk eller italiensk, bedre gå for et språkkurs først.

Master of Arts i Politisk økonomi i Sveits

1 Resultater i Politisk økonomi, Sveits Filter

Master of Arts in Political Economy of Money and Development

Franklin University Switzerland
MA
18 jan. 2021
<
Fulltid
<
12 måneder
Engelsk
Campus

Utvikle en kritisk forståelse av spørsmål som følger av forsøkene på å "revurdere" økonomien i kjølvannet av den globale krisen, og ramme inn nye problemer i en verden i endri ...

Les mer