MA i Braga i Portugal

Beste studieprogrammer MAs i Braga i Portugal 2018

Master

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Braga er en av de eldste byene i nordvest Portugal og har den eldste katolske erkebispedømmet i landet. Å være en stor by i kommunen, to universiteter har sitt hovedkvarter her. Dette er Minho University og Universidade Catolica Portuguesa.

MAs i Braga i Portugal

Les mer

Lærerutdanning Mastergrad Kurs I Spansk Som Fremmedspråk

University of Minho - Institute of Arts and Human Sciences
Campus Heltidsstudier 3 semestre October 2018 Portugal Braga

Dette Lærerutdanning mastergrad kurs i SFL er den eneste b-læringskurs eksisterende i Portugal, hvor studentene får høy kvalitet, faglig strenge opplæring i innhold og pedagogisk kunnskap. [+]

Akademisk grad: MA (Bologna andre syklus grad) Studiepoeng: 90 Type av kurset: b-læring Varighet: 3 faglige semestre Målet språk: spansk Viktigste vitenskapelige område: Lærerutdanning kurs i spansk som fremmedspråk (SFL)

Dette Lærerutdanning mastergrad kurs i SFL er den eneste b-læringskurs eksisterende i Portugal, hvor studentene får høy kvalitet, faglig strenge opplæring i innhold og pedagogisk kunnskap.

Det gir banebrytende opplæring for potensielle SFL lærere fra de faglige, vitenskapelige og faglige perspektiver.

Det introduserer også studentene til nye teknologier og ulike spesialområder som spansk for Medical, forretninger eller turisme relaterte yrker.... [-]